Se fler 
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
11
Mar 10

Mitt öga rött eller bakåtslick?

Många har under veckan som gått mailat och ringt in till Mycket gutt-redaktionen och frågat om det verkligen är så att jag bytt frisyr, och jag kan med detta blogginlägg härmed bekräfta att jag kanske inte bytt frisyr utan istället omvärderat min lugg, jag har i noggrant samspråk med min hårkonsult Lisa på Cam & co valt att inte använda mig av bakåtslick utan istället kammas luggen lite åt sidan ev. lite luftigt framåt, detta för att jag den senaste tiden allt oftare drabbats av en obehaglig hårfästet-kryper-snabbare-uppåt-känsla. Fotnot, ingen har på riktigt varken mailat eller ringt till redaktionen.

Så hur blir det nu med den nya FF-låten? Vilken låt kommer egentligen att spelas när våra röda bröder gör entré på frysmattan? Håller Mitt öga rött allsvensk klass? Är det viktigt att byta låt innan den nya arenan?
Persnoligen tycker vi kör Mitt öga rött, allsång och kärlek, textat på storbilden! Vad tycker du? Beslut tas inom kort!

Be Sociable, Share!

7 kommentarer

 1. Låten i sig är det väl inget fel på, men går det inte att göra något åt trycket i vokalen? Allt låter som visking och jag har svårt att höra texten. Nu har jag inte varit på Skansen på länge då jag itne längre bor i Kalmar, så det kan gott hända att det är kanongo live. Det är ju det viktigaste.

 2. Absolut Mitt öga rött. Vrid på volymen ordentligt så blir det bra som fan.

 3. Kör på mitt öga rött!

  Mycket bra låt.

 4. Det är en bra låt, men det ju ingen intågslåt. Hur ska man kunna klappa i takt med den?

  En intågslåt ska vara tung, PANG, rätt på rödbetan: Lär av AZ: http://ninaowernbloom.blogspot.com/2010/03/welcome-to-az.html

  Jag funderar faktiskt på att sätta ihop en låt liknande AZ’s, baserad på FF till tusen. Bara på skojs skull…

 5. Trenden pekar ju mot att man inte har klapp-låtar längre utan mer känslofyllda ballader som skapar stämning. Se Göteborg, Elfsborg, Hammarby osv

 6. Håller med dig Martin, Göteborgs låt ”Snart skiner Poseidon” är grymt mäktig. Tycker vi kör på ”Ett öga rött” =)

Lämna en kommentar