Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
13
Jul 10

Misshandlad av stekarna i Per Gessles jävla utomhuspool

Tjommen gav klartecken till kioskpersonal på torsdag, check, bröllopsmöte, check, varor beställda check, hotellrum på Hotell Tylösand, check. Storslagen entré i utomhuspoolen på hotellet, check…

Med ett glas rosévin i handen tyckte jag själv att jag smälte in rätt bra i Gessles överdesignade utomhuspool som var överfylld med så kallade ”stekare” från Kinna. Jag trodde att jag gick ner mot ett trappsteg i poolen men det visade sig vara rätt snårigt i poolterrängen, det blev ett klassiskt luftsteg, fritt fall rätt ner i poolen med ett glas rosévin i handen, jag landar på dom brunbrända stekarna från Kinna och nu var väl mina dagar räknade, fan, hade knappt hunnit checka in och nu skulle jag snart dö i Tylösand brutalt misshandlad av stekarna i Per Gessles jävla utomhuspool. Istället blev det bara glada miner och vi blev polare med grabbarna i poolen. Social integration, trilla i pool.

Annars är här ganska likt Strand Hotell fast lite fräschare, istället för party på söndagar har man här samma koncept på måndagar, så igår var det klubb och ett jäkla liv, vi bondade med ledningsgruppen för ett företag som hette Informationsteknik och jag bad om en offert på ljudsystemet till den nya arenan (säg inget till Ronny och Johnny bara), dom jobbade just nu med all ljudinstallation kring Swedish Open i Båstad.

På menyn igår Anklever, bergtunga och Halländska ostar, mycket gutt.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar