Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
24
Aug 10

Mera rast! Mera rast! Mera rast!

Det har varit en heldag i Ljungbyholm där vi har spelat in lite material inför Södermörefesten, bland annat körde kidsen skiten ur mig på rasten när jag ifrågasatte reglarna när vi körde det klassiskt odödliga rastspelet ”vägg”, dom brottade ner mig i en klassisk hög. Och när jag sedan frågade alla barn vad dom helst skulle vilja förändra på skolan svarade alla: Mer rast! Då slog vi slag i saken och vi var väl ett 50-tal elever som gick mot ledningshuset och skanderade Mera rast! Mera rast! Mera rast! Och visst blev rektorer och chefer förvånade när vi dundrade in i deras konferensrum och ställde frågan rakt upp och ner mitt i deras möte, allt finns dokumenterat på film, sjukt kul.

Många av barnen kände igen mig på skolan, dvs nästa generations konsumenter, det gynnar troligtvis majonnäsverksamheten.

Det är många som hör av sig om att få se ritningarna till Hotellbygget, ni får se dom snart när sista justeringarna är genomförda av arkitekt Bo André.

Var även ute en sväng på Östran idag för att delta i presentationen av vår nya kampanj som släpps den 6 september, det blev som alltid ett varmt mottagande. Det blir spännande och se folkets reaktion på kampanjen.

Uffe och Staffan visade det här klippet för några dagar sedan, Heinekens gerillakampanj under förra årets Champions Leauge, fantastiskt genialt, se själva:

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Kommer osökt att tänka på det här klippet när jag såg Heineken.

    http://www.youtube.com/watch?v=75gRUiTMlsY

Lämna en kommentar