Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
28
Apr 10

Meny och beach 2010

Ytterligare en rubrik i dagens Östran om Linnéuniversitetet, journalisterna gör det inte lätt för dom. Jag lägger ingen värdering i sammanslagningen mer än att jag gillar förändring och samarbete, men det är klart att det kan bli lite jobbigt för många. Ny logotyp och sådär.

Igår så spelade vi in den första av tre inslag till Meny i P1, temat är picknick. När reportern frågade mig om tips och vad man ska tänka på insåg jag att jag faktiskt inte kan ett skit om picknick. Men det gick bra, jag inledde med en macka på surdegsbröd med mixad philadelphila med soltorkad tomat och basilika, kycklingfilé, avocado, ruccola, rödlök, grodddar, tomat och citronvinägrett. En macka som finns i vårat sortiment, man får ju inte vara dum.

Lite av en ödesmatch på Fredriksskans, igen. Jag tror att Nanne petar Wastå, har den känslan i magen.

Nya Spotify äger fett, ladda ner och kör.

Mitt projekt beach 2010 är igång på fullaste allvar, igår var jag hos tandläkare Holm och gjorde skenor till min tandblekning, på Onsdag smäller det, då sätter behandlingen igång. Det blev också en sväng förbi Frigell på Audi.

Nu en dubbel espresso och färd till Karlskrona!

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Hoppas att han petar Wastå idag, inte för att jag inte gillar Wastå, tvärt om! Men han behöver känna att han inte är så given att han kan komma undan med hur många misstag som helst, det blir bara bra för honom! 🙂

  2. Jag måste tacka för liften igår. Inte den längsta men jag slapp undan hållen som slog in idag påväg till jobbet runt platsen där jag blev upplockad. haha

Lämna en kommentar