Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
15
Okt 09

Mediamarkt, tandkontroll och skiss

Stäng luckan till dvd-spelaren visade navigationsskärmen på bilen, vilken lucka? Jag började söka febrilt, har hört att den ska sitta i bagageutrymmet, hittade inget där, började lossa panel på sidorna, där! Nej bara säkringskonsoll. Tilslut blev jag så förbannad att jag ringde Liljas: Vart fan sitter DEVEDEN? Killen på andra sidan, iskall: -Kolla under förarsätet. Fan, förnedrad, igen.

Åkte ut på möte med Mediamarkt, Wribe d.y tog emot i dom bakom kulisserna. Varuhuset var fyllt av människor, jag tror att dom flesta var arbetslösa och sjukskrivna, men vad vet jag?

Just det, jag var ju hos Lasse tandläkare också! Premiärbesök hos dr Holm och därmed för privattandläkarvården, har i mitt tidigare liv varit patient på Folktandvården men där får man alltid nya tandläkare vid varje besök, dvs vart 3:e år. Nåväl, jag kan inte påstå att jag har tandläkarskräck men visst blir man lite ängslig i desinficerade miljöer, whitecoateffekten och allt vad det heter. Lasse tog emot iklädd en röd piké, röda skor och vita byxor, detta påminde om ett lag som ligger mig varmt om hjärtat och jag kände genast ett behagligt lugn. Startade med den obligatoriska fotograferingen av tänderna, men efter det blev det ganska stor skillnad mot folktandvården, Lasse hade en skärm som var vänd mot tandläkarstolen vilket gjorde att jag fick se bilderna på mina tänder. Och pedagogiskt förklarade dr Holm vad han såg på bilderna vilket gjorde att man blev mer engagerad. Det såg tydligen ok ut, det blev en 10 000 milaservice, körde bort lite tandsten, polera upp fälgarna. Jag fick en ny tid redan på Onsdag för en utfyllnad. By the way, visste ni att alla under 30år har tandläkarcheck från staten på 300kr? Jag hade inte utnyttjat mina på två år, så jag fick servicen gratis, fantastiskt. Jag kan varmt rekommendera Lasse Holm som tandläkare, använd din check, boka din tid redan idag på 0480-240 15.

Sen ringde Månne från Kävlinge, han ska dra igång en baguettefabrik i Skåne, och vem ringer man då?

Har fått den första skissen av Lowe på FF till 100…

FF till 100, DET STORA 100 ÅRSKALASET PÅ FREDRIKSSKANELA FAMILJEN LÖRDAGEN DEN 5 JUNI 2010

FF till 100, DET STORA 100 ÅRSKALASET PÅ FREDRIKSSKANS FÖR HELA FAMILJEN LÖRDAGEN DEN 5 JUNI 2010

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar