Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
31
Mar 10

Mediabrudar och påskris

Som bekant går jag igång på kameror och annan dyr mediautrustning och igår trillade ett gäng mediastudenter in på Kallskänken för att göra ett så kallat personporträtt av undertecknad. Jag ska i ärlighetens namn säga att jag var lite bitter efter en dag fylld av en massa småskit som gjort att jag egentligen inte uträttat någonting, jag tror att det är det vanligaste problemet för företagare, man får släcka bränder som ploppar upp vid kaffemaskinen. Nåväl, mediabrudarna var supertrevliga och hade klart för sig vad dom ville göra, alltid skönt. Konceptet blev en kasse med mat som jag senare skulle tillaga tillsammans med reportern hemma hos mig, när hon packade upp matkassen kände jag plötsligt stor press men jag tog mig samman och vi lagade en enkel tvårätters: Toast med en röra av rökt lax, cremé fraiché, smulad feta, dill och schalottenlök toppat med avokado. Huvudrätt: Fullkornspasta i hummersås och parmesan med wokade kräftstjärtar, purjo, champinjoner, chili, lök, tomat och morot. Mediabrudarna hade gjort research och ställde frågor som: Vem fan är Johan Carlsson? Kanske får vi en dag se klippet här?

Det blev Champions league och tisdagsöl efter inspelningen med gänget, trevligt, men måste vara ärlig och konstatera att Harrys meny har stagnerat avsevärt och känns rätt ointressant, men det är klart, man går väl kanske inte dit för att äta i första hand och gillar man pommes så.

På vägen hem gick jag genom en djungel av den kanske mest gräsligaste utsmyckning man kan drabbas av. Nämligen Lionmaffians jävla påskträd, visst pengarna går till välgörenhet, men ska jag vara helt ärlig så skänker jag hellre pengarna direkt utan påskris. Butikerna tror jag känner press på att inte vara den som säger nej till riset, och frågan är väl hur mycket man värderar riset när samtliga butiksinnehavare väljer att inte ens ställa in skiten över natten. Jag har köpt två ris.
Lions påskträd 300:-

Nu lammstek.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar