Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
20
Okt 09

Matlagning, radio och Sälen

Den åtrovärda matchen mellan Stockholm och Kalmar med omnejd slutade lite snopet 1-1 efter helgens kraftansträngning, det visade sig alltså att trumfkortet Kosta Boda Art Hotel inte lyckades övertyga den kvinnliga domaren tillika min flickvän, fan. Det är bara att ta nya tag.

Igår var det matlagningsafton med Kalmar företagsgrupp, Sebastian Seger stod för innovationen och vi stod för hantverket, lamm, kolja, sidfläsk, äppelkompott, bra skit. Som vanligt trevligt umgänge och intressanta diskussioner om företagsklimatet i Kalmar. Nu lät det som jag är 43 år, skitsamma, jag gillar och prata.

På tal om prata, här fick man förnyat förtroende i Sveriges radio, i förra veckans musli:
http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=2004044&BroadcastDate=&IsBlock=

Igår var det tydligen FF i Fokus event på Byttan, hälsar och tackar för den inbjudan… köper man inte en annons i tidningen är man inte vatten värd, svin. Skämt och sido, jag är inte bitter.

Fjärrvärmen pumpas in i Jennystugan, snart pumpas väl fakturan in på jobbet, det blir nog nådastöten för min ekonomi. Växellåda 22700:- Fjärrvärme55.000:-, dags att utnyttja Staffan Rotavdraget.

På Fredag åker vi till Sälen, Leo kom på att han hade en stuga i fjällen, den måste vi se.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Domaren tillika flickvän

    Nu får vi inte kasta skit på Kosta Boda Art Hotell. Det var ju helt fantastiskt även fast vi glömde våtdräkten till spat. Däremot så föll Kalmar en aning platt efter en natt på hotell. Tyvärr. Därav 1-1.

Lämna en kommentar