Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
29
Mar 10

Matchen, housfest och där står Kalmars största orginal.

Ännu en helg till sin ända, en pinne till FF får man vara nöjd med sett efter matchbilden, Nanne och Ola’s utspel efter matchen känns väl sådär, och eftersom inga auktoriteter fanns kvar på bänken fick lite oväntat säkerhetsansvarig Björn hindra Sobra från att också han springa in och grilla Ingvarsson över öppen eld. Ingvarsson var värdelös, men precis som det skulle vara någon nyhet, det är inte första gången han sätter avtryck i en allsvensk fotbollsmatch. Nåväl, som sagt, en pinne, jag är inte direkt orolig, det kommer. Förra säsongen tog det 5 matcher. Förutom usel domarinsats och ett kryss var det många på Fredriksskans som reagerade över min frisyr, ovårdat, Martin ”luggen” Nilsson är bara ett axplock av reaktionerna på min nya frisyr. Tillsammans med Kappers och Vidlund försökte jag höja känslan inför matchen med lite uppsnack, kan tycka att det är rätt trevligt, Vidlund hade laddat på Bistrobar och tappade bara mikrofonen en gång.

Experterna Kappers och Vidlund inspekterar gräset.

På den efterrådande presskonferensen med Haglund och Nanne satt de båda tränarna och kivades om bollinnehav och frisparkar. Och den efterrådande presskonferensen blir mer och mer onödig då ingen längre våga ställa några frågor.

Mycket media

Klubbande technogran

Sen blev det åka av, Hasse, Elmeroth, Löfgren, Geson, undertecknad och en helstekt oxfilé samt champagne. Löfgren hade i vanlig ordning med sig någon obskyr smuggelsprit denna gång någon form av norsk historia med en älg på etiketten, den gav utslag och snart kallade vi på taxi som skulle ta oss till Falkenbergs scoutstuga för house. Vi tog med oss en gåva till festen i form av en technogran.

Housefesten blev en märklig upplevelse, väl inne i scoutstugan hade man råddat upp ljud och ljus till ett värde av 20 000. Ledlampor, skärmar, laser och högtalare, det var som upplagt för bästa festen. Men vi kände en stark dragningskraft till bekräftelse och slutade lite oväntat på Palace där man höll på att slå Års gamla rekord från 1999.

Källan till allt liv, techongran

Episk svartklubb

Kvällens prislista...

Pastasallad, vägen till framgång?

Och sist men inte minst, grattis CL98, bandybrudar-bästa brudar.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar