Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
09
Feb 10

Match och möbelmässa

Efter träningen igår visste jag inte riktigt om jag skulle spy, skita, svimma eller rent av dö, jag tog i lite för mycket och detta resulterade i att det i slutet av träningen svartnade för ögonen, men efter lite hjärtmassage och dropp kunde kvällen och livet fortsätta. Matchen mot Shakhtar igår var väl inte så mycket att säga om, ryssarna är bra, riktigt bra och det var stundtals en enorm klasskillnad. Men FF står upp bra och gör inte bort sig, 0-2 mot Europaleaugevinnarna är inte fy skam med tanke på att båda målen kommer efter två grodor men för att citera Ekwalls sågning:

”Kalmar saknade lite folk och Shaktar körde fem riktigt bra brassar, men ni kan ju själva räkna ut hur motiverat laget från Ukraina var mot ett svenskt bonnagäng, en blåsig och småkall måndagskväll i Marbella?

Kalmar slog tre kontrollerade passningar i rad en enda gång i den halvlek jag såg och då blev det också ganska farligt.

Donetsk gjorde inte mål i varje anfall, men lite som katten gör med den småfågel den överrumplat på gatan; skojade mest, dödade när den själv vill.”

ÖHN ÖHN ÖHN ÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHHHH, KNÄCK (kort paus) BOOM, (motorsågsljud samt fällning av träd)

Vill passa på att önska min begåvade vän Leo lycka till på möbelmässan som börjar idag, se Beckmans utställning 48m2 påhttp://www.beckmans.se/48m2/

, go and get them!

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Skönt å se att du håller fanan högt på kalmars uteställen Nisse!

    http://kalmar.harryspubar.se/mingel-pa-harrys/onsdag-100127

Lämna en kommentar