Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
06
Maj 10

Martin Nilsson Mycket Gutt AB

Johan Carlsson produktion HB kallade till krismöte idag angående restskatten som uppkommit efter bokslutet. Vid mötet var stämningen så där när alla anställda, dvs jag, tog en kopp kaffe och konstaterade att detta är fan ohållbart. Jag försökte peppa mig själv, men inte ens speakern himself kan snacka bort 70 tuss. Nåväl, så idag skapas Martin Nilsson Mycket Gutt AB, ett bolag som helt enkelt gör mycket gutt, typ, DJ, konferencierjobb, event och föder kreativa idéer.

Det blev en spontanfika med Godfather och Stureplansvänstern idag, det sägs att vår ordförande ska gå på catwalken ikväll, living the dream. Godfather gillade verkligen min cappuccino, svepte den och bad om påfyllning ganska omgående. Ordföranden däremot, avböjde vänligen men bestämt och föredrog hederligt vänsterkaffe, alltså kaffe från den vänstra bryggaren och inget annat.

Skön seger igår! Jag misstänker att gåsen som landade i halvlek gav styrkan. Efter matchen fick jag sms av ovanstånde maffia som frågade om vi på Kallskänken fångat gåsen, jag svarade finurligt: Gåslever till Husman imorgon!

Igår var man förövrigt riktigt mjuk i lederna efter 3,5 timmars nattsömn efter spelningen i Kosta.

Imorgon är det sidekickjobb i P4’s musli, stämpla in 06.00-10.00, då kör vi igen, ska jobba med Helena, det ska bli mycket gutt.

Jag kan avslöja att Lokalbevakaren ska spela in i Målilla, kommer Östran arrangera supporterbussar?

Planen ser okej ut härifrån...


Men skenet bedrar...


Detta är helt sjukt

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar