Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
30
Sep 09

Löksås, smörgåstårta och nya kontrakt

Så var det klart, det blir undertecknad som ansvarar för FF till 100 den 5 juni nästa år, ett fotbollkalas för hela familjen. Då fyller vi Fredriksskans till bredden med storbild, tårta och tält. Inspirerande projekt.

Stekt fläsk med löksås gick som en raket, extra stora och knapriga portioner till Metrotherm av någon anledning… Gjorde ett lite hyss i samband med dagens husman:

Effektivt sätt att få ut budskap

Effektivt sätt att få ut budskap

Se också: godfather.blogg.se

Ikväll blir det avskedsfest för Moa som jag kör upp och lämnar i Sthlm imorgon. Det blir storstads shusi, shussi fan jag kan inte stava, sushi heter det för helvete. Sen blir det till och tramsa vidare på Le Bytt. Lek LEK LEK som min chef skulle sagt. Det är hans standardkommentar till allt jag gör, Lek Lek LEK. Och sen har han ju rätt, livet består till stor del av lek.

Det är många som mailar och ringer in till redaktionen och undrar om jag inte ska klippa mig och gå ner i vikt. Lisa på cam & co ringer alltid för klipptid när ett nytt nummer av café är ute och jag såg att jag hade ett missat samlag, förlåt samtal från frisörsalongen.

Espressomaskinen på jobbet är sönder, trasig ur funktion och stämningen är lite tryckt bland oss kaffemissbrukare, snälla Matheas, fixa den innan någon råkar illa ut!

Här kommer en kampanjvideo för extrapriset vi kommer att ha på smörgåstårta, mångfald?

Be Sociable, Share!

4 kommentarer

  1. Titti is thaaa boooomb! / Bröderna Lejonhjärta

  2. Titti, I miss you alot!

  3. Haha, star quality!

  4. Vilken fin o härlig dam!

Lämna en kommentar