Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
06
Dec 10

Lilljul och bygglov

Lilljul i Köpenhamn med brorsans tuffa gäng från Norrköping. Intensivt och hur kul som helst, och utan och avslöja för mycket av den hemligstämplade resan (wikileaks?) delar jag med mig av det första som hände, världsklass, hör själva:

Kalmargänget och Norrköpingsgänget strålade samman på X2000 i Alvesta. Det var bestämt träff i Bistrovagnen. När vi börjar närma oss restaurangvagnen ser vi folk med tomteluvor och hör människor som sjunger julsånger, vi börjar ana vad som komma skall. När vi kommer in i vagnen visar det sig att Norrköpingsligan har köpt 30 tomteluvor och pyntat hela vagnen med glitter, julstjärna och även lyckats få hela tågvagnen att sitta med tomteluvor. Sjukt roligt. Sen var det bara att åka. Kanonhelg.

Tillbaka i verkligheten idag, rivstart med föreläsning på John Bauer för mediaelever, alltid lika inspirerande och trevligt att få ut och förläsa för ungdomar.

Glädjande besked gällande vårt bygglov för hotellet som gick igenom i fredags. Nu är bollen i rullning på riktigt och jag har scannat in ett axplock av våra ritningar så ni får en liten humm över hur bygget kommer att se ut. Det blir alltså två nya huskroppar, en till höger om Kallskänken sett framifrån och ett bakom Kallskänkens ”huvudbyggnad”.
Vi kommer att riva köket för att bygga ett helt nytt toppmodern kök, en mindre relaxavdelning och konferensmöjligheter. Galet spännande.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar