Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
11
Aug 10

Lejonångest, Wikipedia och Erik Israelsson

Paniken sprider sig, imorgon väntar min livs största utmaning. Jag ska spela in en sista Lokalbevakarfilm med Östran. Kanske inget dramatiskt med det i sig om det inte vore för att min motspelare till vardags bor på Ölands Djurpark och råkar vara ett lejon. Jag skojar fan inte, jag ska vara Lokalbevakaren inne i en lejonbur, visst, allt går att köpa för pengar, men hur långt är man egentligen beredd att gå? Jaja, om något skulle hända, tack alla ni som följt denna bloggen, kul, och Gabby, det var roligt så länge det varade. En sömnlös natt väntar med drömmar om Lejon.

Wikipedia-tips från Uffe-Taco:
Siegfried & Roy är en Illusionist-duo som hade en fast show på hotellet The Mirage i Las Vegas. De är kända för att de hade med vita tigrar i sin show.

Siegfried Fischbacher (född 13 juni 1939 i Rosenheim) och Roy Uwe Ludwig Horn (född 3 oktober 1944 i Nordenham) föddes i Tyskland, men emigrerade till USA. Siegfried är traditionell magiker (illusionist) medan Roy växte upp bland exotiska djur vilka han är känd för att ha god hand med. De har gjort 5750 shower tillsammans, mestadels på Mirage. Under en show den 3 oktober 2003 skadades Roy av en tiger som bet honom. Detta gjorde att showen lades ner på obestämd tid…

Ett framtida Wikipedia-tips från Mycket Gutt:
Martin ”Mycket Gutt” Nilsson var en dåre som valde att göra allt för pengar, född den 21 juli 1983 i metropolen Kalmar. Han drev respekterade Kallskänken och jobbade bland annat som omtyckt (förutom av Tommy Granlund) speaker på Kalmar FF’s hemmamatcher mellan 2008-2010 . Martin Nilsson gjorde 5750 lokalbevakarfilmer och under en inspelning den 12 augusti 2010 på Ölands Djurpark skadades Martin av ett lejon som åt upp honom. Detta gjorde att lokalbevakaren lades ner på obestämd tid, Östran/Nyhetera har fortfarande inte hittat någon dum nog att ta över rollen.

Träffade Erik Israelsson vid glassdisken på Maxi igår och passade på att snoka lite i Nannehysterin, men han menade på att det var lungt. Jag gav även Erik ett par befogade ryggdunk och passade även där på att berömma hans utveckling i KFF den senaste tiden, jag tror Erik med sina tre år på kontraktet kommer vara en viktig kugge i föreningen i många år, blir han den som ska axla Rydström roll i framtiden tro?

Igår fick jag sug på matlagning, det serverades trerätters i form av:
Västerbottenostpaj med löjrom och cremé fraiche,
Laxtartar med avokadokräm
Toast skagen

Hällefilé med vitvinsås, primörer och kokt färskpotatis

Tre sorters milkshake, hallon, fläder och mintchoklad.

Mycket Gutt att vara tillbaka i köket.

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Snart dags för en träff. Mårten från Norrköping ringde igår och han undrade hur det gick för dig och om du bredde några mackor.
    Om du är snäll så kanske Widlund och jag tar med dig upp nästa gång……

Lämna en kommentar