Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
13
Sep 09

Ledin vs Pryda

Caterade ett otroligt intensivt svenskpolskt bröllop igår i Vikingarnas klubbstuga. Vodka, lite mer vodka, och sen vodka igen. Den polska delen av bröllopet körde maxtempo från start och det kändes som svenska sidan hade svårt att hänga med, dels i dom polska allsångerna men även när det gällde intag av vodka. Den polska kvinnliga toastmastern kvällen till ära iklädd en färgglad påfågelliknande polsk nationaldräkt beordrade ständigt serveringen om påfyllning av sprit. Inga tomma glas fick förekomma. Dessutom ville de polska gästerna även skölja ner spriten med polsk jucie och fulcola mellan snapsarna. Maten blev kanon, och brudparet var lyckliga och glada. Bokslut på det bröddloppet.

Trevligt samkväm hemma hos Jon och Sofia igår, tackar ödmjukast för inbjudan och ser redan fram emot nästa sammankomst, kanske hemma hos undertecknad och Moa? Kul med lite nytt folk, goa gubbar och gummor.

Byttan var märkligt igår, som vanligt en härlig stämning, men något underskott på gäster. Är det verkligen så att folk på riktigt går till Palace. Det är fan inte okej, men låt gå för den här gången. Klubb Kaj på Byttan i oktober med grabbarna från Götet verkar som ett spännade projekt.

För övrigt satte jag en fantastisk remix igår med Ledins-Hon är flickan v.s Pryda-Pjanno
Här är bilderna från igår:

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. martin, i like u blogg!!!
    hör av dig när du ska åka å se david i london, då möter jag up dig så hittar vi på ngt!
    piiz

  2. Tack för en himla trevlig kväll! Ser fram emot en repris;)

Lämna en kommentar