Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
14
Jan 10

Last taco och missfärgat urin

Plötsligt slår det bara till, suget efter Entourage. Och likt en drog sitter man klistrad vid laptopen. Som tur hade jag bara en säsong att missbruka, det är många som trillat dit i dagarna, Bergsten som varken är uppkopplad eller innehar en dator har varit som uppslukad sedan Calle-bamba gav honom hela boxen i julklapp. Själv fick jag en Lars von Trier-box som ska tryckas under året.

Vi har precis avslutat Uffe-tacos last supper, det blev inte helt oväntat tacos och vi har frossat i den svenskaste av all husmanskost. Vid tacohyllan på maxi, (som för övrigt är större än mejerihyllan) berättade Pettan om hur Santa Marias ägare Lars Olof Mattsson lyft miljardbelopp från företaget vid hans avgång, tack taco-sverige. Men skit i det, gott är det, och trevligt hade vi.

Imorgon rullar bilen till Skåne för produktutveckling när nya koncept ska sättas. Det kan bli hur stort som helst om vi spelar korten rätt. Helgen kommer att spenderas på Möllan med firma Evertsson och Holmström, ta med benskydd och hjälm, här ska rullas hatt.

Vi hann också med en sväng ut till tyskarna idag för att kolla på nya högtalare till huset, efter 30 minuter väntan på expertis fick vi äntligen lyssna till surroundsystem in absurdum från BOSE, säljaren visade upp en krigsscen ur någon medeltida hollywoodproduktion och med en bild glasklar som Kosta och Orrefors tillsammans och med ett ljud som fick hela hansa-city att sluta handla kändes det som vi fick veja för pilarna och spjuten som for genom rutan. En upplevelse som höll på att sluta med ett köp på 25000 kr system…

När gifter sig Johan och Anna, och hur blir det med mitt stora feta grekiska bröllop?

Antikrundan, för mycket snack, fan säg bara vad skiten kostar och ta nästa objekt!

Och nu har det hänt på Kallskänken, igen. Vi har introducerat rödbetor i en sallad, och personalen åt rödbetor till förbannelse igår. För er som känner till effekten av rödbetor vet att urinet färgas kraftigt vid intag av betan. Detta gjorde givetvis att alla trodde dom var döende imorse, men efter lite pedagogik la sig paniken och vi kunde så äntligen få tillbaka lugnet, en lugn som bröts när vår afrikanska hjälte Titi på brytsvenska/engelska ska förklara för vår tjetjenska Zinaida hur man fyller på olja i en bil. Det är svårt att förklara men säg så här, ingen fattade någonting. You take the long stick, skruva den upp, pick papper, fylla på oil, but you must kolla hur mycket oil det finnas kvar först, sen du fylla på den. Que?

För övrigt vår nya sallad Rödbetalaxfeta, är bra jävla skit, testa den. Rödbetor, kokt lax, fetaostcremé, valnötter, ruccola, fem gryner, tomat.

Nu så äntligen, Ari Gold tar revange på sin gamla agentur…

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar