Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
22
Apr 10

Läckeby, P1 och Hitlers undergang.

Laguttagning igår inför Läckebys seriepremiär imorgon borta mot Hossmo, detta skapade givetvis ett stort mediauppdåd och journalisterna
klängde som apor på vår huvudtränare Axelsson, Div 5 sydöstras egna Mourinho. Det blev som väntat tight om platserna i startelvan men undertecknad lyckades knipa högerkanten, mycket gutt. Hemmapremiären är redan på måndag, Åbyvallen känns väl sådär förberedd och det gungar lite i föreningen, en sak är säker, dåliga planer kommer att sänka nivån på spelet. Osäker på om ens kiosken är preppad? Och vårt stora nyförvärv Jonas ”35000 sjöng mitt namn” Blennborg har inte kommit upp i den nivån vi kräver av en sådan duktig spelare. Många sponsorer har hoppat av på grund av finanskrisen och dålig paketering av sponsorpaket. Den senaste debatten har också handlat mycket om huruvida biljettpriserna är relevanta till underhållningen, idag är det svårt att ta med hela familjen och kolla på Läckeby GOIF på grund av priserna. Och framförallt den största frågan av dem alla: Vem fan ska sitta i biljettluckan? Är du sugen? Hör av dig, korv ingår.

Biljettluckan fortfarande tom, slutsålt inför måndag?


Här ska det spelas seriepremiär på måndag, Kenneth Fritz, hör vår bön.


Avvikande sponsorer sedan skylten sattes upp någon gång i början på 80-talet


Hur blir det egentligen med kiosken?


Utemöblerna i viplogerna talar sitt egna språk.


Jag är verkligen orolig för kioskerna

Annars är det breakning news för Göte-half-an-hour, jag ska vara med tre gånger i P1’s matprogram Meny. Äntligen blir man tagen på allvar.

Hur kul är inte denna länk jag fick av gabbe om Hitlerfilmerna, min har dock blivit borttagen:
http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/undergang-for-hitler-pa-natet_4597659.svd

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar