Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
23
Sep 10

Kycklingkock och rejäla trauman

Kalmar FF nyper ytterligare en trea efter en återigen stabil insats och avancerar i tabellen. Sex matcher kvar, arton poäng att spela om. Kan man nypa alla dom tror jag på en fjärdeplats. Genialt av Nanne att se slutspurten som en enhet.

Dock var matchupplevelsen igår ett rejält trauma. Vi hade samlats på Harrys för en rejäl, hederlig grabbafton med bira och boll. Dock lyckades man inte pejla in rätt kanal då tydligen kanalplatserna hade flyttat på sig, paniken spred sig i lokalen när folket kunde konstatera att matchen dragit igång. Det slutade med att jag och Jacob stod uppe i Harrys kontrolltorn och försökte febrilt ordna fram Canal+ Fotboll. Efter ett antal kanalsökningar fick vi in signal, men kanalen var kodad och paniken utbröt i lokalen. Folk lämnade vind för våg, ett glas krossades, slow motion, någon ramlade, han skrek, lämna mig! Rädda er själva!

Ungefär trettio minuter in i matchen gled vi in på ett fullsatt Seven, utsvultna och rejält hungriga, men misären denna afton var inte slut, vi fick inte beställa mat, det var, fullt i köket. Panik utbröt i lokalen, igen. Ett glas krossades, slow motion, någon ramlade, han skrek, lämna mig! Rädda er själva!

Vi bestämde oss för att käka i halvtid nere i kycklinghaket i Ströget, han sa att det skulle ta fem minuter, det tog tjugo. Och ni som vet hur varmt det är med friterad kyckling vet ju också hur svårt det är att trycka in maten i huvudet. Inte nog med det, nu kom ägaren till Seven och ertappade oss med öl vi tagit med oss från övervåningen, hon konfiskerade ölen samtidigt som Pettan ska betala kycklingen. Nu vet inte killen (eller den italienska kocken som han titulerade sig själv) hur mycket det skulle kosta. Inte konstigt när priset på menyn är överstruket med svart tuschpenna. Svarta pengar, skojar Petter och pekar på tuschöverstrykningen, och kyckli…eller den italienska kocken tänder till.
-Ska ni ha någon mat eller inte!?!
Var det som hände sant, skulle vi gå bet om ytterligare en måltid, Harrys brann inne, fullt i köket på Seven och nu, en kycklingkock från Libanon med italienska kvaliteter står mitt emot oss och lackar för en ordvits.

To be contineud…conte….conta..contin…ehh, fan, slut.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar