Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
05
Okt 09

Krogfotboll, Luc och Alein

Så var det ytterligare bosklut för en helg, och känslan av att veckorna just nu bara springer förbi kan ge en lite ångest. Och på tal ångest så var det just temat för gårdagen, en blöt lagfest med fotboll, 5-kamp, olearys, palace och venenzia satte verkligen sina spår. Jag hade sedan länge lovat att vara med i Byttans lag på krogfotbollen som gick av stapeln igår, och när jag vaknade på Söndagsmorgonen med ena handen i en kebabtallrik och och men mobilen i andra kändes det som om de två dvärgarna i fångarna på fortet (Luc och Alein) stod med en varsin gummiklubba och slog lite lätt mot mitt huvud. För alla som utsattes för mig i lördags ber jag om ursäkt, jag är gräsänkling och det är faktiskt så jag dansar.

Väl på södra utmarken slängdes jag in direkt i startsjuan mot just Olearys, förlust där med 1-3 efter en naiv insats utan något som helst defensivt tänkande. Sen var det tungviktarmöte mot Harrys som direkt la ribban för hur matchen skulle se ut, jag blev råkapad tidigt i matchen och blev liggande jag låtsades spela död efter attacken. Res dig upp för fan sa en bartender på Harrys med en tribaltatuering, eller vafan det har dom ju allihop, killen med svettband var det, äsch det hade dom ju också allihop. Skitsamma jag hängde en påse och vi vann matchen med 2-1.

Sen blev det framstupa sidoläge i soffan resten av dagen, fotboll, hyrfilm, cola, ben & jerry, snacks, kycklinggryta och popcorn. Jag räknar med att man går upp 5 kg på en sådan afton.

Vem kliver fram och tar ansvar när Rydström är avstängd? Tydligen ingen, svag insats.

Husman idag köttbullar, gräddsås och lingon med kokt plugg.

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Jag hade för mig att de två dvärgarna hette Didier och Alain… men för all del, jag kan ha fel…

Lämna en kommentar