Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
12
Sep 10

Kosta, väntan och Jehovas

Hemma igen från metropolen Kosta efter ett välfärdsdygn med spa, mat och bar, detta var min tredje övernattning på hotellet och jag måste säga att det börjar ta sig. Restaurang Linné har höjt sig rejält och gårdagens meny är verkligen weltklass, för att ha så många platser gör man det riktigt bra. Upplevelsen med finglas för både dryck och tallrikservering ger en extra finish på allt, gilla. Hallberg i glasbaren är glasklart, med blygsamma två år bakom bardisken vill jag påstå att han ändå ligger högt i topp bland regionens bartenders, att han har kockyrket i grunden gör inte saken sämre, gårdagens bultar satt som en smäck. Kanske dags för Hallberg att växa…ehh…förlåt, växla upp och titta mot något större än Kosta? Nybro kanske?

Däremot blir det inget överbetyg på underhållningen i glasbaren igår, om man nu inte gillar att se en övertänd bank från Karlshamn supa ner sig i lederhosen och dansa som ett gäng retarderade mongos till Twisted Sister’s- We’re Not Gonna Take It som skorrade i Partykompaniets något spräckta högtalare, ovärdigt en miljö som kostat sisådär 10 miljoner att bygga.

I bilen hem pratade vi om politik i nästan 30 sekunder, vi insåg både jag och Gabby att vi inte är särskilt uppdaterade. Därför har jag tagit mitt ansvar och gjort tre valkompass på nätet. Resultatet blev centerpartiet i alla tre, har känt det på mig ett tag, men vafan, jag vet ju också att det bara handlar om att jag kryssar extremt när frågor om LAS kommer på tapeten. Jaja, sitter fortfarande och väntar på att Johan Persson ska knacka på dörren, han bloggar om sin jävla dörrknackning, och här sitter man, kväll ut och kväll in, väntar, kaffet får man slå ut i vasken, i sin ensamhet.

Det knackar på dörren, likt känslan av tomten på julafton studsar man upp ur soffan, springer mot dörren. Öppnar…
-Hej Johaaaa…nähee….Jehovas?

Så efter fyra timmar i samtal sitter jag nu i Rikets Sal och bloggar, fantastiska lokaler här, bra för förfest…nej just fan. Skit, svär gör jag också, äh, nytt avsnitt av Konsulten imorgon.

Filip och Fredrik kampanjar mot SD:

En annan film i samma tema:

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar