Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
19
Apr 10

Kosta tur och retur, grekstöd och festivalområde

Bokslut för ytterligare en helg och det blev en intensiv utflykt till Kosta på Lördagen. Dit, mat, dryck, dans och retur. Bästa, tack Hallberg för en fantastiskt kväll med både mat och dryck. För er som ännu inte varit på det nya hotellet i Kosta kan jag rekommendera detta, en skön avstickare i vardagen och dessutom inte så gräsligt långt.

Stockholm på Torsdag, Nordens största matmässa Gastro Nord går av stapeln och det vill man ju inte missa. Hoppes bare flygen har öppnet.

Igår var det storstädning i Volvon, och jag hittade både det ena och det andra under tiden: Lokalbevakardressen, flertalet antal kvitton, 2 kg godis, en polsk kakelsättare, Jael och hårvax. Jag fick hjälp med tvättmomentet av den grekiska maffian på gården, nu har det gått så långt med den grekiska ekonomin att dom gör allt för att vända den dåliga trenden.

Bästa greken

I söndags vaknade jag upp på godset och iförd enbart kalsonger kollade jag stolt ut över mina ägor, och fick syn på ett, hör och häpna, tält i trädgården! Visst att min nya uteplats kommer att dra mycket folk och att jag har flaggat för Smålands nya mötesplats, men vafan, jag har aldrig sagt att jag arrangerar nån jävla festival. Och vem i helvete har sagt till dom två fjortonåriga tjejerna i tältet att EMD skulle spela på stora scenen i Lördags? Attentat.

Smålands nya festivalområde? Langos?

Sist men inte minst, dags att ge Shell och Seven Eleven på Erik Dahlbergs en liten känga, fin renovering, trevligt koncept. Men dom ringde från HK, försök att hålla er till den grafiska profilen och gör inga egna lappar på rutat papper. Däremot får ni plus till den sura smileyn som faktiskt berättar att ni också är otroligt besvikna att kaffemaskinen inte fungerar.

Vad är egentligen värst trasig eller sönder, trasig går fan att fixa, men sönder, då är det jävlar mig kört

Ikväll viktig match på Fredde, igen. Vinn.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar