Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
17
Okt 09

Kosta Boda Art Hotel

Moa deklarerade hemkost och undrade samtidig vad som skulle hända under helgen. -Ja, FF spelar ju på Lördag… Men Moa krävde mer, happening, event, umgänge, energi, fart och jag kände den stora pressen. Det var jag mot Stockholm, nu var jag tvungen att överbevisa att det visst går att göra roliga och kreativa saker en regnig och blåsig oktobermånad i Kalmar. Men det visade sig att mitt uppdrag inte skulle bli lätt. Då slog idéen ner i mitt huvud som en blixt från klart glasrike. Jag lyfte luren och kontaktade Anders Richardsson som genast bokade in oss på Kosta Boda Art Hotel.

Och nu sitter jag här i detta överdesignade glashotell och är mäkta imponerad, vilket ställe. Men den absolut bästa upplevelsen förutom 100 ton glas i alla dess former var att igår fick vi lära känna kökschefen Edin Dzemat som visade oss runt i hans högklassiga kök och visade upp sin maskinpark av köksutrustning, Ulrik och Seger, släng er i väggen, killen hade 3 paco jets stående på toaletten.

Mest dramatisk igår var när ett bord gick sönder i glasbaren, musiken tystnaden och personalen arbetade febrilt (dvs alla som innan stod och drack i baren) med att få bort allt glas. Prisidé på bordet 190 000:- over and out,Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar