Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
19
Aug 09

Köp ett fotbollslag

Det blev en lunch på Hansson’s med Ola, den var god…eller snarare okej, det var föda. När man själv är i matbranchen inser man att en stor del av kunderna faktiskt inte har några större krav rent matmässigt, man vill helt enkelt bara ha mat snabbt och prisvärt. Och visst är det skönt, vem skulle annars köpa en pastasallad med kycklingröra och toppa den med rhode island. Detta händer faktiskt titt som tätt, och jag vet inte hur jag ska bete mig. Ska jag säga till kunden: Så kan du banne mig inte göra! Det kommer för fan att skära sig! Jag är ju konflikträdd så jag stoppar hellre ner en extra dressing och håller käften. Tänk om man skulle bli uppläxad på McDonkan: Öpp öpp öpp! Det går inte med milkshake till hamburgaren, nu dricker herrn läsk till sin meny och dricker sin milkshake till efterrätt! Lite ordning och reda, det är ingen jävla lekstuga här inne om du tror det! (Bollhav 4 meter till höger).

Jag är torsk på kantareller, nere i träsket, lägger nog snart in mig på någon avgiftningsklinik där Lasse Åberg jobbar som terapeft och sjunger låtar i form av: Jag vill bo i en svamp…Ikväll blir det nämligen kanatreller -igen.

Björn kommer på besök i afton, det blir kalvfilé, risotto och rödvinsky. Kvällen till ära får man väl öppna ett Amarone. Undrar om han någonsin får köpa loss sitt Moheda, se hans spännande visoner nedan.

Be Sociable, Share!

3 kommentarer

  1. Hahaah! Vet vad du menar. Brukar själv inte köra någon sås till kycklingröran, blir lite mycket sås då.

  2. Haha, håller med. Kycklingröran är fin men rhode island på de, hmm tveksamt.

  3. Haha kantareller is the shit!

Lämna en kommentar