Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
19
Jan 10

Konferans, Depeche, sidekick och Titi

Långweekend på Gran Kanaria eller dyng på Kosta, åsikterna gick isär vid planeringen av nästa konferens med Wilson, iväg ska vi väl i alla fall. Själv får jag möjlighet att åka ganska snart och det på livsmedelsmässan i Berlin 4-5 februari och pitcha vår Kallskänksidé, mycket inspirerande.

Som en blixt från klar himmel, Höglund kirrade biljett till Depeche på Malmö arena den 25:e Yeeeeehaaaa! Mäktigt, någon mer som ska dit?

Just nu: Brandkårsutryckning på Norra Vägen, gubbvakta.

Får fortsatt förtroende som sidekick i radion, superkul, att sitta 4 timmar mellan 6-10 på morgonen och snacka lite skit är verkligen ett perfekt extraknäck!

Igår var det kickoff-fika med Läckeby, förutom en inställd cup i Rockneby och att Stiffe ska fixa någon som ska kolla det ojämna trycket i duscharna samt att det fattades en matchtröja till b-lagsstället var allt sig likt i klubbhuset på Åbyvallen. Tydligen blir det även detta år träningsläger vid det anrika Kolbodabaden. Kan Öhlund och Åke hålla sams i år eller slutar även denna gång en av kvällarna med att Öhlund sular en Schwarzwaldtårta i Åkes rygg? Blir det även i år nattlig simtävling i den avstängda utomhuspoolen mellan Feldten och Öhlund? Kommer även detta år Peterssons grabb att lova fint kött till fina människor som pappa hämtar ut på Citygross för annans räkning? Kommer det även detta år finnas önskemål om att jag ska på date med Petters mamma och vill han fortfarande ha mig som låtsaspappa? Missa inte Kolboda 2010…herregud.

Uffe-taco har som bekant lämnat staden för Australien, detta tycker inte Titi på jobbet är okej utan att säga hej då till sin mamma, dessutom är hon förbannad på tele2…

Och behöver man bli övertalad att stanna i Kalmarregionen kan man se denna filmen…

Life in Kalmar – Presentationsfilm from Addictive Alliance on Vimeo.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar