Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
15
Apr 10

Kalmarsund Promotion, sopsäckar och Smålands nya mötesplats

Premiär idag för nätverkens nätverk, cremé de la cremé: Kalmarsund Promotion. Och jag tror att alla drygt 200 som var där trivdes med samtal, gästtalaren Meg Tivéus och den avslappnade soffan med diskussioner om regionens företagsklimat och framtid. Jag hade en intressant roll som moderator och det var riktigt skitkul, härligt med kunder som styrt upp med ordentligt manus och kreativa programpunkter, man kunde bland annat SMS:a in frågor till panelen vilket gjorde det hela mer levande. Man slog samtidigt ett slag för Promotionbåten i höst där företagare från regionen åker på en isolerad kryssning till Polen och nätverkar så det ryker. Network Line borde båten heta, med kapten Router vid styret…

Förutom moderatorskapet hade jag också maten till mötet, så i väntan på att alla hade gått efter det var slut fick jag stå på en sunkig industritoalett och ta av mig mina fina produktplacerade röda byxor från Grattes i Nybro för att sedan byta om till mina halvskitiga sossearbetarbrallor och duka av etablissemangets disk, ena stunden på scenen i rampljuset och i nästa stund släpandes på svarta sopsäckar alldeles för fulla med kaffesump och gammal mozzarella, någonstans jag älskar det.

Från Jenny Nyströms gods kan vi gladligen rapportera att Fas 1 i uppbyggandet av ny uteplats är klar, mina afrikanska arbetare Kosi och Francis har röjt undan all sten och nu väntar vi på Bergstens bygg som ska lägga den viktiga grunden i det som ska bli Smålands nya mötesplats… ialla fall tills arenan blir klar. Här blir det en grillplats, 20 sittplatser under segel, inbyggd soffgrupp där man kan ligga och böga sig ordenligt i piffiga gaykuddar.

Välkommen till Smålands nya mötesplats!


Och sist men inte minst, ikväll ketchupeffekt på Strandvallen ett toktaggat FF krossar Mjällby och visar var skåpet ska stå, mitt tips 1-3. Jag finns lite smålurig på Harrys ätandes en klassisk burgare tillsammans med Wilson, Bauer och annat löst folk. Still living the dream.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar