Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
08
Feb 10

Kalmar Tvättstuga AB

Kan öppet och ärligt säga att Kalmar har ingen bra kemtvätt, ojämn kvalité och alldeles för långa väntetider gör att man bävar inför varje inlämning av plagg. Nu är det ju så att i Berlin röker man fortfarande inne på krogarna och för er som minns så var det faktiskt även här i Sverige, detta kring Gustav Vasas tid. Så efter Tyskland och Guldfest har man nu en liten samling sunkiga illaluktande kostymer. Så här kommer nu något jag skulle vilja att någon tar tag i.

Kalmar tvättstuga
Detta är stans nya kemtvätt, ett modernt överdesignat effektivt tvätteri med öppet 24/7. Trevlig och bemötande personal och den senaste tvättekniken gör att resultatet på din tvätt alltid är hundra jävla procent. Du kan välja att få din tvätt hämtad och utkörd eller så lämnar du den manuellt, och du väljer även beroende på prisbild när du vill att din tvätt ska vara färdig. Du kan alltid följa din tvättprocess via SMS eller nätet.

Det finns också möjlighet att köpa månadsabonnemang som innebär att du får en tvättkorg som Kalmar tvättstuga hämtar och lämnar en eller två gånger i veckan. Här finns givetvis olika nivåer på abonnemangen: lilla, mellan och stora tvättkorgen samt det hetaste och stekigaste av alla tjänster: platinumkorgen, här får du sån sjuk jävla tvättservice att du alltid har din tvätt hämtad och lämnad inom 24 timmar med perfekt resultat och kärleksfull service.

Vi på Kalmar tvättstuga kommer att köra trevliga kampanjer såsom 5 skjortor för 100, 5 slipsar för priset av en osv. Kommunikationen sker via tryckta medier samt sociala medier såsom, youtube, facebook, faxbook, twitter, sms, bloggar (mammas tvättblogg, dagens tvätttips).

Andra trevliga tjänster är givetvis, presentkort, utskick, tvättkonsult. Eftersom Wilson kommer stå för den grafiska kommunikationen känns Kalmars nya varumärke mycket gutt. På sikt knyter Kalmar Tvättstuga upp tvätten till stans samtliga hotell och dess ägare Martin Nilsson blir mångmiljadär och väljer att utvidga Tvättstugan i Sverige och resten av världen, år 2012 öppnar så Tvättstugor i Växjö, Karlskrona, Karlshamn, Oskarsham, New York, London och Paris.

Martin är nu så rik och berömd att han badar i pengar och får vilken brud han vill, han har dom renaste kläder i världen och med sitt nya hypermoderna forskningslabb i Genevé tar Kalmar Tvättstuga fram en kemisk formel som tar bort alla fläckar i hela världen.

Det visar sig tyvärr att medlet är extremt miljöfarligt och Kalmar Tvättkorg lyckas utrota en hel regnskog med tillhörande djurliv, bolaget går i konkurs och Martin blir på kuppen bankrutt och väljer att dra sig tillbaka på Kallskänken för beredning av baguetter och sallader.

Be Sociable, Share!

4 kommentarer

  1. Tycker inte 5 skjortor (tvättade och stukna) för 100:- ska vara kampanj utan gälla alltid.

  2. Hej, ordinarie pris för 5 skjortor är 120:-
    Mvh VD:n

  3. Tror fan att du går i konkurs. Skjortor och slipsar!!! Hur blir det med klänningar och blusar?

  4. Hej, konkursen gäller inte vårt utbud då vi givetvis tvättar klänningar samt blusar, konkursen blev en följd av att vi råkade utrota en hel regnskog.
    Mvh VD:n

Lämna en kommentar