Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
26
Mar 10

Kalmar FF, Caj, Kokain och match!

Har just avslutat ett möte med Kalmar FF’s nya marknadschef och har en skön känsla. Per har bra koll på situationen och jag instämmer med BG, detta kommer att bli föreningens bästa värvning på länge. Fast jag tror att vi runt omkring måste ha tålamod, FF går nu in i en viktig fas där man på många sätt ska vända blad och skapa nya intressanta produkter som ska paketeras och prissättas efter marknaden och kundens behov. Det viktigaste för oss företagare som idag sponsrar Kalmar FF är inte att vi får en skylt utan kanske i första hand får vara med i det nätverk som bildas kring föreningen, och då är det viktigt att det finns intressanta forum att nätverka i. Idag har man byggt produkterna efter rådande utbud dvs några hundra bra sittplatser och en trött skyltjävel, med en ny fräsch arena finns möjligheter att paketera produkter som är betydligt mer intressanta och kreativa, framförallt har man flera tusen bra sittplatser att sälja. Hur eller hur, det kommer att bli bra men det kommer att ta tid.

Kallskänkens nya hemsida i pipeline, kan Sköld trycka ut den snart?

Lunch på Byttan med Löfgren idag, till en början ganska oväntat med smördegsinbakad oxfilé på lunchbuffén, mindre konstigt blev detta när jag fick höra att det varit stor bankett på slottet igår. Löfgren är tamejfan en trevlig jävel och vi hade som han kanske skulle utryckt sig: En stabil lunch med två trygga män, trevligt, framförallt med trubaduren som började spela när lunchen var slut och vi gick därifrån…

Firma Club Caj med Per ”Telenor” Quirin och Carl-Henrik ”svärmorsdröm” Bengtsson i spetsen, Kalmars hetaste klubbögar såg man inte helt oväntat på Le Bytt, Per gled självsäkert in i lokalen och beställde en mellanöl innan kvällens club och morgondagens tenta, han parkerade sig på den nyutställda uteserveringen iförd ett par svindyra solglasögon från Göteborg, kan bara konstatera, att jag vill vara som honom.

Men nu jävlar, dags att ladda upp inför match mot Långedrag…eller vafan… va det inte Långemåla…skitsamma, match! Jag känner mig het, två dubbla espresso, toabesök, facebook och en lina kokain sen är man redo för kamp. Konstgräset Fjölebro 20.00, bet there or be…ehh…smart, ligg hemma och pilla dig i naveln framför Så ska det låta och Skavlan. Imorgon är det du som hänger på biljettluckan till Fredriksskans och Kalmar FF-Elfsborg, 16.00, senare på kvällen blir det ytterligare oxfilé, champagne och privat husfest på hemlig ort!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar