Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
08
Jan 10

Kaffe och morgontidning, en självklarhet i framtiden?

Man lever i ovissheten, osäkerheten, oroligheten, tankarna far ständigt genom huvudet, ska jag bli förkyld som alla andra. Jag vägrar och mitt missbruk av c-vitamin har kulminerat. Igår satt vi och filosoferade på Lilla puben, fler sådana kvällar, bara sitta och slänga käft. Kvällen fick väl ett litet abrupt slut när SJ ringde på jourtelefonen och ville ha mackor och bullar till ett tåg…

Lunch igår på Wilson HQ och diskussionen hamnade kring kaffe. Det blev en lägesanalys på kaffekonsumtionen i staden och den förvirring Tony på f.d Spressobar lämnade efter sig vid igenbommandet. Finns det egentligen en marknad för takeaway-kaffe i stan? Jag vågar sticka ut hakan och påstå att vi på Esplanaden för tillfället har stans bästa kaffe, är det så att ingen vet om det, eller ligger vi bara off? Därför har vi nu dragit igång en långsiktig kampanj där vi ska öka försäljningen av espresso, latte och cappucino på Kallis. Gratis trådlöst Internet och bra kaffe, vad mer kan egentligen en student önska sig en januarimånad? Mer kaffe åt folket.

Lösenord på godfather.blogg?

För övrigt väntar jag med spänning på min nya Östranprenumeration. Någonstans älskar jag Östrans underdogperspektiv som den ständiga tvåan, och frågar ni mig tycker jag att skillnaden på tidningarna egentligen inte är särskilt stor, det finns en tidning som själva tycker att dom är störst, bäst och vackrast och sedan har vi en tidning som har börjat sticka upp lite, som vägrar lägga sig och dö. Om någon påstått för 15 år sedan att Aftonbladet idag skulle vara större än Expressen hade ingen trott på det, men det vänder snabbt när man möts i hissen. Det är nästintill omöjligt att lära en gammal hund att sitta, men vad är det som säger att nästa generations morgontidniningskonsumenter per automatik ska välja Barran? Och hur länge kommer egentligen morgontidningar i tryckt format finnas kvar? Det finns all anledning för GotabMedia att känna flåset i nacken. Hur många under 30 år har egentligen idag en morgontidning i hemmet?

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Mer och bättre Java till Kalmar!

  2. Där låg en gammal webbplats och smög…

Lämna en kommentar