Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
16
Maj 10

Jag ska lära dig allt jag kan! -Hmm, det går väl ganska så fort…

Ali är hemma hos mamma, slutet gott allting gott. Det blev en intensiv gårdag med många intryck för honom, inte för att jag har någon större erfarenhet av 6 åringar men jag vill ändå påstå att det är något speciellt med Ali, saker som jag inte kan gå in på här, men är man 6 år och kan arabiska, svenska och engelska så har man bra förutsättningar i livet. Efter vi jobbat hårt på Kallskänken igår åkte jag och Ali till McDonalds för belöning. Och för er som inte varit på Donkan en lördag kl 14.00 så kan jag berätta att det är fyllt till bredden med rabiata kids som kör stenhårt. Donkan’s varumärke är så populärt för ungaran att hamburgerkedjan bär ett ganska stort samhällsansvar, det är därför man numera får morötter i en Happy Meal.

Jag lärde Ali allt jag kan om McFeastdip, dubbeldipp och att ta så mycket ketchup som möjligt för att det är gratis.

Sen åkte vi och hälsade på Ali’s mamma på sjukhuset, hon mådde bättre men läkarna ville ändå att hon stannade kvar över natten för observation, jag frågade Ali om han ville sova hos mig, han nickade och redan i det momentet började vi planera vår stora grillfest. Vi cruisade hem med bilen för att börja förberedelserna, här fick ingen tid gå till spillo.

Ali, co driver.

Det blev en snabb kaffepaus i köket.

Jag lär Ali allt jag kan om espresso

Bordsplaceringsbrief och lite Bolibompa på det

Powernap, bro-metoden

Ali's favoritskjorta på, nu kan gästerna komma!

Ali charmar gästerna med lite goa spex!

Kvällen fadeades ut med lite Bolibompa

Det började med en dramatisk ambulansfärd och slutade i en grillfest, mötet mellan mig och Ali var verkligen speciellt att jag skulle ta hand om en sexåring i helgen var verkligen oväntat. Men maken till kompatibel grabb får man nog leta efter, visst han var uppe idag vid sju, men vi får tacka gud eller någon reklambyrå för svtplay, jag har i allafall hittat en ny bästis. Fasen, jag undrar vad Ali ska göra nästa helg?

Be Sociable, Share!

4 kommentarer

  1. Du är en hjälte Martin!

  2. Toppen, nu när du har övat och verka älska det så vet vi var våra små änglar kan vara någon helg då och då 🙂

Lämna en kommentar