Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
02
Feb 10

Jag har alltid velat kissa i en båt!

Tisdag morgon och jag är noggrannare med mitt morgonmönster, cappuccino, juice, tidning synd bara att det sistnämnda inte fanns på plats idag, hur fan kan inte lokalbevakaren få sin Östran? Mycke arj! Skitsamma.

På torsdag bär det i allafall av till Berlin, då ska jag presentera vårt nya takeawaykoncept för investerarna, det ska bli spännande att få höra deras feedback. När pusselbitarna är på plats kommer jag berätta mer!

Och på tal om utlandsresa kommer jag och tänka på crazy saker som alltid händer på resor…
Vi var i Barcelona på en jävligt uppjackad restaurang vid vattnet, den var väldigt trendig och det var kuddar, marmor och sushikockar som inredning. Snyggt och hippt, vi drack färgglada fruktdrinkar och såg lite böglesbiska ut när vi låg på kuddarna som strandade sälar. Pettan blev kissnödig.
Jag tog rygg. När vi kom in på toaletten möttes vi av en hyperdesignad urinoar som mer påminde om entrén till något konstmuseuem, det var mosaik, palmer och porlande ljud. Vi var båda glada i hågen, men gladast var nog Pettan när han såg den gigantiska pissoaren formad som en stor stor båt, likt Noas omtalade ark. Petter trippar förväntansfullt fram till båten, ställer sig lite på tå och drar ner gylfen och ja… ni fattar, samtidigt som han utbrister: YES! JAG HAR ALLTID VELAT KISSA I EN BÅT! Plötsligt hör vi hur det spolas längre in i toaletten, där var det tydligen också en urinoar, dock inte formad som en båt… Vi kollade på varandra djupt in i ögonen och konstaterade: Petter hade kissat i handfatet på en av Barcelonas flottaste restauranger.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Snyggt jobbat!!!!

Lämna en kommentar