Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
01
Dec 10

Inflation i Mycket Gutt

Kan man devalvera ett varumärke? Vem var det som devalvera, va, va, va? Igår fick vi värdigt besök av Lasse Johansson som ska skriva en artikel om mig i Nytt Boende, när jag säger vi, menar jag Ankan och Hallberg som gjort en favorit i repris och flyttat in i mitt gästrum aka ”spiltan” medan dom väntar på att få tillträde till sin nya lägenhet i Växjö.

Det blev ett trevligt samtal i vintermörkret om mitt liv och med Hallberg som ständigt avbröt vår konversation i bakgrunden kändes det verkligen som sanningen kom fram…

Och på tal om tidningsreportage släpps imorgon det 49:e numret av Allas där man kan läsa om undertecknad i ett galet svärmorsdrömsreportage. Trygg är bara förnamnet, snart kommer jag inte kunna visa mig på stan.

Och på tal om Allas så ringde även Barran idag, även dom ville göra ett personporträtt. Jag sa, vi behöver inte träffas, läs bara Nytt Boende, Allas och bloggen så får ni en rättvis bild, mycket gutt helt enkelt.

”Han är en fixare och spexare, men några tomtar på loftet har han inte. Utom de av Jenny Nyström…”

Herregud.

Om ett tag ska jag berätta sanningen om Pannacottan på bilden.

Och på tal om tomtar på loftet…

Gabby och jag letade julpynt på vinden häromdan och hon hittade en fruktansvärd tomte som såg ut som en julversion av den onda dockan, den har liksom ett elakt hånflin som ser oerhört otäckt ut. I och med den hatkärlek Gabby har till skräckfilm, började vi genast fantisera om en massa obehagliga scenarion med tomten som vi döpte till Mr Santa. Tillslut gick fantasin över styr och Gabby blev rädd på riktigt. Detta spädde jag på genom att spela ledmusiken till Hajen precis innan vi skulle gå och lägga oss. Lyssna nedan.

Gabby reagerade starkt på musiken och sprang mot sängen, hon rykte bort täcket…

AAAAAAAAAAAHHHH! MARTIN FÖR HELVETE!!!!

Jag hade lagt Mr Santa under täcket…

Nästa dag berättade jag att Mr Santa var spårlöst försvunnen. Inte mer med det. Borta helt enkelt.

I söndags hade vi Gabbys föräldrar på besök, jag fick då en chokladkalender så jag skulle kunna hålla koll på hur många dagar det var kvar till jul.

Ett dygn senare var attentatet ett faktum, den där jävla Mr Santa.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar