Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
11
Okt 09

Ikea, Palace, Svärmor, Karlskrona och Stroganoff

Tja tja! Två snabba tja, nya hälsningsfrasen från storstan. Det är många som ringer och mailar in och frågar vad den dåliga uppdateringen beror på. Svar: Det har varit en massa jobb i helgen och resultatet kan ni se i reklamblocken på tv4, filmerna läggs snart upp på tuben osså. Ber så hemskt mycket om ursäkt för detta, men du ska kanske som läsare värdera vart du lägger din tid och ge fan i och läsa tramsiga bloggar, förlåt, jag menar inte…fan

Vi spelade bland annat in lokalbevakning på Palace i fredags, det var vansinnigt roligt jag klubbade så hårt i min bevakardress att jag fick någon form av kotkompression, kvällen avslutades i sedvanlig ordning- på larmtorget med Kineskorv (Vietnames för att vara exakt)

Undertecknad och Petter samt drygt 50 gäster till var dom få människor i norden som missade landskampen, det kan vi så här i efterhand vara glada för. 75 års kalaset vi caterade i Karlskrona hade betydligt större bredd än Lagerbäcks bänk.

Imorse gästades residenset av Moas familj, det var trevligt och eftersom Moa inte var hemma fick jag all uppmärksamhet av svärmor och co, det passade mig alldeles utmärkt. Sen störde Moa med ett sådant där Skypesamtal och strålkastarna riktades genast mot moster Moa, jag insåg hotet tidigt och drog diskret ut telefonjacket så kopplingen dog och jag kunde återigen uppmärksammas. Det blev mycket snack om vårt kommande julfirande i Tällberg, Moas morfar har styrt upp en riktig klassisk svensk julhelg i Dalarna med helpension. Det var nämligen i Tällberg som julen uppfanns, tomten bor där och det snöar alltid på julaftons morgon, annars ringer man bara Vasse på Länsförsäkringar och får pengarna tillbaka, försäkringen heter: Snögaranti medium jul

Idag avnjöt vi även shoppinglunch på Hamnkrogen, mer lunch än shopping, men det var mycket gott, grabbarna på bryggan kan sin skit.

Det blev också ett pitstop på Ikea bland skrikande barn, köttbullar och förvirrade tvåbarnsfarsor som ofrivilligt lämnat ut sina kreditkort till sin mammalediga fruar. Vid kassorna kunde man se männens pannor pärlas allt mer efter varje ”bip” som ljöd. ”Bip””bip””bip””bip” – Då blir det 345379kr. Som alltid med Ikea, man åker dit för ett 6-pack glas eller liknade och det slutar med värmeljus, krims krams, speglar, tavlor, växter, grytlappar, gardiner, mattor, kokain, stolar, bord och någon jävla furumöbel man övertalat sig själv man behöver kommande 2 år för längre håller det inte.

Snart flyttar Kalmars kreativaste alliansbyrå in i nya lokaler på varvsholmen, och det blir inga Ikeamöbler, men en het invigningsfest!

Bergsten gör comeback på Multibygg imorgon efter en tids sjukskrivning, jag har sett till att han ska hålla låda, matlåda. Jag hade tyvärr inga matlådor hemma så vi fick köra ner Korvstroganoffen i en sprits, rätt smidigt, värm, klipp upp och spritsa in i maten huvudet. Ny produkt kanske?Namn: Spritsstroganoff.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. kokain i snabbkassan på ikea mitt i söndagsrusningen 🙂

Lämna en kommentar