Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
25
Apr 10

Hossmo, Stadshotell och Strand Hotell

Snacka om superhelg, i fredags inleddes helgen med match borta mot Hossmo i årets seriepremiär. Vi viker ner oss och förlorar med 1-0, Tompa drar på sig två gula och Hossmo grisar in ett vinstmål. Enligt mitt sätt att se det är Rinkabyholmskillarna inget drömgäng spelmässigt med dom krigar, vi lyckas inte få in bollen. Kallt och jävligt var det, bästa repliken kom från Hossmos vänsterback som efter en närkamp kallar mig citat: ”jävla inavel”. Förstår inte alls vad det var för substans i den onelinern men i nästa sekvens ser jag till att killen flyger. Han svär över situationen varav jag kontrar: Där fick du för inavel… samtliga avbytarbänkar bryter ihop i skratt. Stort plus till Hossmos blandband innan match med låtar som Sweet home Alabama och Rock the night, inga dagsfärska låtar men underbara uppvärmningshits. Betyg 4/5.

Efter matchen färdades jag i ilfart som den rockstjärna jag är till Stadshotellet, svepte en Pepsi och en 7up och spelade för Kalmar Kommun gatu park, samhällsbyggnad och miljö och hälsa. En redan klassisk spelning, har aldrig sett så många bugga, valsa, och discodansa till samma låt.

Upp i svinottan på Lördagsmorgonen för att bege mig till Borgholm, Strand Hotell och 50-årskalas. Konfrencierjobb och dj ett pass på 12 timmar. Det gick bra och höjdpunkten var definitivt körslaget som framfördes vid middagen. Under repetitionen försvann team Stefan, dom återfanns senare på rum 404 drickande Jäger. Stort tack till Jerker som var till stor hjälp med praktiska detaljer under dagen. Jag blev dock tillrättavisad efter att ha kallat honom konferensvärd, han påpekade att han jobbar som säljare. Var det kanske därför han satte blommor i vaser, flyttade bord, hämtade projektorer, la över filer på usb, letade kablar, testade mickar, serverade, diskade och checkade in folk?

Har nyss sett Gais-Kalmar, känns ändå någonstans som ett steg framåt.

Lasse Johansson till Dubai? Det blev Emmaboda –Räppe mot gamla lagkamraten Wibrån i hård blås och snöblandat regn matchen slutade 1-0.

Imorgon ny hemmapermiär på Åbyvallen mot Möre. Tydligen ska vi hålla ett getöga på deras högerback Tord.

Här några korta klipp från lördagen:

Be Sociable, Share!

3 kommentarer

  1. hände det något på rum 438 månne?

  2. Klippen verkar inte funka… ?

  3. Klippen funkar för mig. 🙂

Lämna en kommentar