Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
26
Okt 09

Helgen i Fjällen

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt men vi hade dataförbud i Dalarna. Vilken helg, det hela började egentligen med att prylkåtsmaterialmartin gick loss på Naturkompaniet och löste ut diverse underställ, strumpor och mössor för 1600 spänn. Nu var jag kittad för att möta kylan och naturen. Väl på Arlanda möttes vi upp och alla visade stolt upp sina medhavda termosar, fiskespön, knivar, och yxor, Leo hade till och med sig en CSI-spade utrustad med både kompass, tändstickor och allt en CSI-agent kan tänkas sig behövas, den var häftig tyckte gänget unisont.

Efter stopp i Gävle och Falun nådde vi tillslut stugan, den låg precis vid i anslutning till en Älv och var konstruerad av timmer, jublet visste inga gränser, helgen var räddad. På Lördagen vandrade vi i skogen och över älven, det blev mycket hantverk med knivar och yxor, enligt mitt sätt och se det var jägargodiset och kaffegöken resans höjdpunkt. Jag letade efter älgar, förgäves.

Under helgen har vi enbart ätit rustik mat såsom kålrötter, älggryta, lamm, soppor och svamp det kunde man känna i minibussen hem då fler magar rasat ihop efter helgens frosseri. Tack för en trevlig helg järngänget!

Nu, en ny vecka. Såg ett SMS från min coach om nya spelare till nästa säsong. Jag lägger ut en kontaktannons här och nu: Är du en bra fotbollsspelare? Vill du spela fotboll i ett gutt gäng i division 5? Ring mig så berättar jag mer.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar