Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
18
Dec 09

Hasse P, Östran, Leo, Renovering och Halv åtta hos mig

Så här äntligen Tårtgeneralen anlänt, boken där Hasse P tänker bygga världens längsta smörgåstårta i Köping, Året är 1984 och Jan Guillou har just utnämnt Köping till Sveriges tråkigaste stad. Tydligen så landar Hasse P med helikopter på torget under världsrekordförsöket, vilken bok.

Fick reda på att Östran är nominerat till Kalmartrissan och för er som inte känner till trissan kan man säga att det är som Kalmarbygdens guldägg, och för er som inte känner till några ägg kan ni gå in på www.guldagget.se för att se mer.

Har glömt att länka Leo Forsells underbara blogg som också är del i ett examensarbete i hans studier på Beckmans, se mer på barndom till salu.

Renoveringen rullar på, golven är slipade och klara och väggarna är snart gipsade, idag kommer målarjävlen och ska spackla, hinner vi klart innan julhelgen? Bygget har blivit en social inrättning vilket gör att det blir lite av en drop-in känsla, alla ska med. Därför har vi satt upp en gatupratare ut på vägen där det står: Renovering, drop-in. Igår dök den här killen upp efter att sprungit in i skylten.

Renoverare sökes

Renoverare sökes


Mannen på bilen gick rakt in i startelvan, vi kånkade och slet och sen blev han akut hungrig, jag sprang över till Kallis och brände på en kålpudding. Det slutade med att mannen på bilden somnade i soffan, rejält utslagen.

Det borde finnas en julklappsservice, man fyller i en blankett med namn på dom som man vill ha julklappar åt, serviceföretaget gör själv research på namnen och köper perfekta julklappar inom utsatt budget. Företaget ska heta God Julklappsservice i Kalmar AB. Kanske något för Rix FM-brudarna?

Så är det nu klart, hugget i sten, bokslut om att mitt halvåtta hos mig avsnitt sänds vecka 7, 15-18 februari. Kan avslöja att man kommer kunna äta min meny på Kallskänken kvällstid vecka 8, då öppnar vi Kalmars hetaste restaurang håll utkik efter den kampanjen.

Nej nu, cappucino och morgontidning,

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Kan du inte utlösa en tävling ala ”spadtaget” där du sammlar i hop folk som vill vara med och renovera, sen får alla en minnesblanket i guld i hallen?

  2. Hade varit drömjobbet att köpa julklappar åt massor av människor. Ingen dum idé alls Martin. PS. Jag kommer absolut och äter din meny. Stina

Lämna en kommentar