Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
31
Jan 10

Halvåtta hos mig med stormsteg

Kommentatordebuten avklarad, och med Godfathers recension i ryggen som någon slags riktkoefficient gick det ganska bra. Några grodor åt folket tror jag gjorde produktionen lite lagom folklig och charmig, med experten Vidlund vid min sida så var det riktigt riktigt kul att leka kommenatator. När sedan Peppe kom förbi med en termos Lumumba blev livet ännu enklare. Vi stod utomhus i ett domarbås, och produktionen påminde mer om en Ukrainsk travhästskonvoj då Vidlund tände en cigg i båset och Anders satt inne i ett hästsläp och streamade,Charlie filmade och hade samtidigt en varmluftsfläkt riktad mot fötterna, efter sändningen var jag så jävla frusen att jag förklarades kliniskt död i 6 minuter.

Danielski Vidlundskof röker braj i Uralbergen

Danielski Vidlundskof röker braj i Uralbergen


Tekniksläpet...

Tekniksläpet...


Internet

Internet

Matchen då? Jo för fasen, det såg piggt ut med plus till Daryl Smiley, Paulus Arajuuri och Sobralense, samtliga hittades också 10 timmar senare äga schlagerdansgolvet på Palace, det var dom väl värda. Är riktigt glad för Daryls två strutar, viktigt för hans självkänsla.
Varför får jag inte åka till Malaga som alla dom andra små barnen…

David Elm i PL, imponerande, grattis. Kommer snart över på lite råris, håll grytan kokande!

Min medverkan i populärkultursprogrammet Halv åtta hos mig närmar sig med stormsteg, börjar faktiskt bli lite nervös. Jag förklarade för Wilson-Hasse att jag inte vill framstå som pretto, Hasse svar på tal: Men du är ju pretto… Tydligen har programmet slagit nya rekord i tittarsiffror, 970 000 tittare gör Halv åtta populärare än Rapport. Dryga en miljon tittare in i mitt hem, fyfan. Den 15-19 februari åker vi. 19.30 hos mig.

Kom till jobbet i lördags och möttes av detta kreativa utklipp av min kollega…

Röyksopp - 49 percent

Röyksopp - 49 percent

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar