Se fler 
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
19
Feb 10

Halv åtta hos mig del 4

Då var man tydligen historisk, tre 10:or har ingen lyckats skrapa ihop i programmets historia förrän igår, vissa vinner OS-guld andra vinner halv åtta hos mig, i min värld är det ungefär samma sak. Ödmjukhet tror jag tog mig så här långt. Ska villigt erkänna att jag var lite nervös hur jag skulle framstå, men den bild som tittarna fick igår som lite lönnfet, pretto och jävligt rolig stämmer nog rätt bra. Tack alla ni som har gett mig värmande kommentarer över telefon, sms och sociala medier ni får en gratis ostfralla på Kallskänken.

Nåväl segern mynnade ut i en liten spontan fest här på Norra Vägen med rödvin och fransk undergroundhouse, mycket gutt. För att vrida det sista ur kändistrasan kommer man under nästa helg kunna äta min meny på Kallskänken där vi öppnar temarestaurang efter stängning, jag återkommer med mer information och priser, Kallskänken – Halv åtta

Pengarna då? Redan brända, på ett bräde över en helg i Stockholm.

Så hur kommer nu mitt liv förändras efter denna otroliga riksbragd? Blir det mer taxi? Får jag gå på mer feta fester? Får jag rent av erbjudande att vara kändisbartender på Harrys? Får jag vilken brud jag vill? Kommer jag att börja knarka? Behöver jag någonsin mer betala för någonting i denna staden? Det får framtiden utvisa. Det viktigaste är att man hela tiden är ödmjuk inför sig själv och står stadigt med fötterna på jorden, eller vad säger du Sofia Flobrant?

Mina recept hittar du här (stort tack till Petter som renskrev recepten, du får två ostfrallor!)
Det historiska avsnittet hittar ni här.

Be Sociable, Share!

6 kommentarer

 1. Stort Grattis Martin!
  Du är en helhärlig figur och ni har en sjukt fiiin lägenhet/hus!

 2. Fortsätt med din underbar mix av låtar när förgyller Kalmar som sveriges bästa DJ!

 3. Grattis Martin! Vi visste du skulle vinna! Ska försöka mig på lammen tystnar snarast såg underbart gott ut! Hoppas det inte dröjer alltför länge tills vi ses nästa gång! Du är alltid välkommen hem till oss i Kinna!
  Stor kram kusin Anna och Jörgen.

 4. Jag skulle vilja påstå att det var historiskt på alla sätt och vis. Ni gjorde utomordentligt bra TV Martin. 10 points.

 5. toppklass! jag vill äta din mat! 🙂

 6. Det var inte min text

Lämna en kommentar