Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
18
Feb 10

Halv åtta hos mig del 3

Jaha, då var tredje avsnittet sänt och vi kan unisont konstatera att jag är nog ensam om att få hålla ett stadigt grepp om en stor glaspenis i riks-tv, Kerstin är verkligen en fantastisk människa och vi har hållit lite kontakt efter inspelningen. Trots att hon kanske framstår som lite småflummig har hon verkligen koll på livet och hon är tror jag till skillnad från många andra i hennes ålder lycklig och fortfarande hungrig på livet, vilken kvinna. Varför då det låga betyget tänker ni? Det som inte framgick i gårdagens avsnitt var den extremt långa väntan mellan måltiderna då Kerstin stod och råddade i köket, vi ville ju ha Kerstin vid bordet men hon stod och grejade med sin jävla flundra.

Idag är det alltså min tur att laga mat, det ska bli spännande och se hur dom har klippt ihop matlagningen och middagen, missa inte halv åtta hos mig.

Igår fick jag det stora privilegiet att inviga YBG (young business group), dels med att fysiskt klippa en slips samt att hålla en inspirationsföreläsning. Det var kul och det var en ny erfarenhet att prata om sig själv och vad man åstadkommit, ganska pretto och kanske en aningen skrytsamt, men vafan, det är ingen jävel som tackar mig för att jag håller käften.

Igår var det aningen stimmigt på Kallskänken, Titi körde Karate i köket med Thuan och jag lyckades filma en av slagserierna. Titi började efter att hon sett filmerna diskutera med mig huruvida hennes artistnamn skulle vara, och som det ser ut nu det står mellan Roxy, Rexy eller Mona. Se filmerna på Titi’s slagserier här:

En slagserie till…

Och slutligen, diskussionen om artistnamnet, Roxy, Rexy eller Mona…

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar