Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
09
Jul 10

Hälften hade räckt och skitgubbe i avloppet

Mycket på jobbet i helgen, hälften hade räckt som vi numer säger i alla sammanhang gällande den här sommaren. Pratade nyss med Pettan som försökte styra upp helgen, han hade fyra aktiviteter för mycket i helgen, hälften hade räckt. Han är också skäligen misstänkt för falsk marknadsföring gällande kvällens så kallade ”spritfest” som nu kanske brinner inne av olika anledningar. Ett annat event i helgen är att Pettan har flyttat sitt köksbord 90 grader och bjuder därför in till bordsfest på lördag, ny placering på bordet, anledning att fira, välkomna.

Igår bjöd Jessica och Källe in på oxfilé, festen dog lite, men bara lite, när Källe skulle ner i källaren för att hämta Gazpachon upptäcker han att det står lite drygt en decimeter vatten i tvättstugan. För att imponera på min nya tjej och övriga i tuffa gänget slet jag dramatiskt av mig skjortan och började rensa i avloppet, och i min fantasi förställde jag mig hur stoppet i vattenlåset släppte och alla skulle jubla och applådera, ge mig den kärlek och respekt jag förtjänade efter insatsen . Efter en dryg halvtimme intrasslad i halva stensös stammar släppte stoppet och vattnet började rinna ner, jag laddade för min stora entré och samlade mig för att verka så oberörd som möjligt av allt kommande jubel. Det blev inget jubel, ett tack från Källe och nån i gänget påpekade att jag luktade lite illa.

Vi funderar att sticka en sväng till västkusten i nästa vecka, har faktiskt aldrig varit i Halmstad under sommaren. Ser fram emot detta med stor tillräcklighet.

På Wilson fortsätter Jonte att klippa materialet till Östrans nya tv-serie och jag gubbvaktar arbetet, och visst blir det bra, ska bli spännande och se vad kampanjen får för effekt. Världspremiär 1 september.

På tal om avlopp och skitgubbe:

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar