Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
25
Dec 09

Håkan Hellström och jag

Det gick väl rätt smärtfritt, i vanlig ordning sitter två kilo tyngre med ett nytt centrallager av strumpor och kalsonger från dressman samt en bibba presentkort och sist men inte minst den obligatoriska sportparfymskittet från adidas/puma, det slår tamefan aldrig fel, tack.

Trevligt julmys med vänner på kvällen hemma i residenset, kommer helt klart bli en tradition hoppas jag. Juldagsmorgon och sanningen är att jag behöver två hinkar golvfärg, hur tidigt kan man väcka Chrille på Colorama? Det får bli ett oskyldigt sms. Det verkar som Adrian Lux ska övernatta hos mig imorgon, han är kändis.

Den fetaste kändis jag har haft hemma hos mig är Håkan Hellström.
Det var springbreak 2008, Håkan Hellström var en av artisterna, efter konserten var det gris på Palace. Jag var full och glad och när lamporna tändes 02.00 fanns helt klart mer och ge. Det samlades ett gäng glada vid det slitna pianot vid entrén och det blev allsång och kärlek. Väl utkörda så uppmanade jag gänget till efterfest i mitt hus, i samlad trupp travade ett gäng på 15 man mot huset. Först när jag väl släpper in folket ser jag att det är Håkan Hellström med hela sitt band, fram med all jävla sprit och kopplar på talarna, det var dags att leverera en kvalitativ efterfest. Det gick bra och jag fick nummer och namn av Håkans högra hand Stefan som tackade ödmjukast för gästvänligheten, han sa också, ring om ni vill komma på någon konsert.

Typ fyra veckor senare, på väg mot Visby uppdaterar vi oss om kommande event på ön, vi upptäcker att Håkan har en spelning två dagar fram i tiden, jag drar iväg ett naivt sms till Stefan i stil med: Hej, Martin från efterfesten här, hoppas allt är väl med er, såg att ni ska spela i Visby…
Det hela slutar med att på en gästlista i form av en skrynklig pappersservett står vi, Martin +3. Efter den magiska konserten är jag återigen berusad och ska alltså rådda en ny efterfest, det slutar åt helvete med att jag står med ett gäng i ett radhus i någon förort till Visby, men mitt argument att vara med på efterfest med Håkan Hellström väger tyngre än guld. I väntan på Håkan visar det sig att ett internbråk i kombination med fylla sätter stopp för bandets efterfestmedverkan och jag får berätta för alla att Håkan inte kommer, än idag är det ingen som tror på att det ens var på gång.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar