Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
10
Nov 10

Gula Sidorna och Gettin Things Done

Peppar ingång inför matchvärdskapet i Nybro inför Gislaved hemma. Vi kommer att dela ut 200 bitar smörgåstårta åt folket och 100 st t-shirts med Mycket Gutt trycket. Det har varit bra snurr i Nybro idag och vi har i detta nu sålt över 100 smörgåstårtor. Majonnäs, raka vägen in till folkets hjärtan.

Konferensen gick fint, förutom penetrering av affärsplan och framtida projekt fick vi en föreläsning av Johan Signert med rubriken GTD, (Getti’n Things Done). Ett sätt att effektivisera sin personliga produktvitet genom att arbeta mer strukturerat med inkorgar och flera to-do-listor istället för en lista. Oerhört intressant, kan jag anamma 10% av tänket så kommer det bli stor skillnad med tanke på dagens lösbladssystem på skrivbordet…

Fick ett mail igår, det var någon som hade hört att jag eventuellt hade börjat med stå-upp. Fick en förfrågan om ett litet framträdande på en julfest. Jaha, då var man i en ny bransch. Funderar på att kontakta min lillebror och kolla om han kan fixa en ny rubrik i Gula Sidorna:

MYCKET GUTT
0480 Kalmar
Martin Nilsson Mycket Gutt AB
0733 480 111
Smörgåstårtor, speakerjobb, radioprat, konferencier, bloggare, reklamare, kock, diskare, hotelldirektör, föreläsare.
Vi gör i stort sett allt för pengar. Nytt för i höst är vår nya stand-up-show, kontakta Fet-Viola för information och offert.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar