Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
05
Nov 09

Grafikkort eller grönsak

Vad är det nu hon sjunger Lisa Ekdahl, öppna upp ditt fönster, släng upp din dörr, släpp in ljuset och min älskling låt allting bli som förr låt honom vetalalalalala…vilket skitväder. God morgon, idag glass halva priset.

Desto roligare var det igår när en av våra 6 datorer på IT-företaget Kallskänken plötsligt brakade ihop, på frukostmötet delade vi ut arbetsuppgifter och jag frågade Hiep om han ville: 1. Göra kaffe till chefen, 2. Hacka grönsaker till Husman, 3. Byta grafikkortet i datorn. Han valde hacka grönsaker. Frågan kom till Titi och hon kunde nu välja på att: 1. Göra kaffe till chefen, 2. Hacka grönsaker till Husman, hon valde grafikkortet. Jag gjorde kaffe till chefen.

Grafikkort eller grönsak?

Grafikkort eller grönsak?


Igår var det mässa på Varvsholmen och nätverkande in absurdum. Företag ställde återigen ut sig i montrar och sålde in sig, godis, nyckelringar och grönt toapapper var de giveaways som dominerade. En kvinna smög intensivt fram till mig och berättade om sitt företag, hon var väldigt speciell och berättade at hon nyligen köpte hus på Varvsholmen och jobbade som kändis-coach. Herregud tänkte jag och försökte ignorera henne så att hon kunde försvinna. Hon frågade om jag var kändis, och om jag ville ha hjälp att synas mer. Jag svarade med att jag behövde hjälp att synas mindre för att snart blir jag nog skjuten på öppen gata. Hon svarade: -Så du vill inte synas på stora reklampelare? -Nej.
Det visade sig att kvinnan var Eva Milesson, jag var blev blåst, å det grövsta.

Efter mingelorgien hade vi möte på nya Wilson Creative HQ i samma hus. Utformningen till invigningsfesten stod på dagordningen. Vi satte igång att kreera, filmer, sketcher, websidor, filmer igen, personligt, saker, hur skulle vi gå till väga? Efter två timmars intensivt konfererade kom vi så fram till att vi har egentligen inget behov att förmedla att vi besitter kreativitet. Inbjudan till den 27:e November blir helt enkelt traditionell och stilren, men jag gillade ändå idéen med buskis, Mugabe, Landsdown, Nasa och mockumentary…

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar