Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
06
Feb 10

Generator – En överstruken badboll

Sitter på tåget igen, Berlin avklarat, vilken stad, effektiv. Livsmedelsmässan var enorm, och uppdelad i en miljon hallar, det mesta kretsade kring förpackningsmaskiner av alla dess slag. Den andra delen handlade mycket om frukt och grönt från jordens alla hörn. Jag fick bra feedback på min presentation av konceptet, det är inspirerande med konstruktiv kritik i uppbyggnadsfasen. Det är ju rätt salta killar man har snackat med och i det stora hela var det tummen upp. Men det blir till att finslipa konceptet ytterligare genom att göra marknadsanalyser.

Det vart ju också dans på lokal i dagarna, och får väl erkänna att man blev lite rund under fötterna, träffade i vimlet hunden Sasha som jag köpte för 800 eujuro, jag insåg att det skulle bli svårt att behålla hunden så senare på kvällen sålde jag Sasha för 1000 eujroo. (Ingen sanning i detta mer än att jag träffade en hund som jag lekte lite för mycket med)

Igår anslöt resten av ligan, folk från London och Malmö, av världsekonomiska skäl så hade Månne bokat del i rum på ett Hostel med namnet Generator, tänk östberlin. Vi nedgraderade oss från fyra stjärnor till en överstruken badboll. När vi kom till Generator möttes vi av tysk effektivitet, Generator erbjuder 900 sängplatser i byggnad som kan liknas miljöerna i tv-serien kvinnofängelset. Jag och Månne var först med att ”checka in” och i vårt 8-bäddsrum var redan två bäddar upptagna av två mördare, en lönnmördare från Kanada och en rakad mördare troligtvis från södra Polen. Utmattade somnade vi in i stian, och vi tänkte: det är bara att bita i bajsmackan. Vi vaknade någon timme senare av cigarettrök, mördaren från Polen hade nu tänt en hövding och stod och rökte mitt i rummet. Han gav oss intensiva mördarblickar samtidigt som han nonchalant andades ut röken, jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Aldrig mer Hostel, aldrig mer Generator, en natt kostade 8 ejroou inklusive frukost, för billigt.

Nu laddar vi om för Guldfest i en sporthall. Tux på.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar