Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
27
Sep 09

Gamnacke och frigolitform

Kan så här på Söndagens morgon konstatera att Östranfilmen jag och Hasse spelade in inför IFK-matchen har setts av över 3000 unika personer. Trevligt. Det blev riktigt bra respons på matchen när vi körde klippet precis innan en av Kim Christersens utsparkar, det är roligt nästan jämt.

Matchen är fantastiskt bra, tydligen hade vi inte vunnit över änglarna hemma sedan 1977, det fanns anledning att fira igår. Vi tände 35 marschaller och ställde ut 5 pumpor, blev stillsamma för en stund, sen sa vi till oss själva: Nu kör vi, och inmundigade diverse drycker. Det hela slutade med 1st demolerad iPhone, kastruller på huvudet, Byttan och den obligatoriska fyllesittningen på Venezia.

Väl inne på Venezia är egentligen stämningen allt annat än god, berusade människor som sitter och frustar efter sina pizzor och tallrikar, det ligger någon slags besvikelse i luften att kvällen inte blev så jävla bra som förväntat, igen. När grottmänniskornas mat har serverats sitter sedan sällskapen tysta med böjd gamnacke ner i frigolitformarna och slafsar i sig födan. Det är som att utfodra ett boskap, skillnaden är att egentligen bara att vi ber bordsbön och betalar med VISA.

Nävål…jag menar nåväl, idag är det så dags för den sista föreställningen på Åbyvallen för mitt nedflyttningsklara Läckeby, Runsten/Mögelby står för motståndet och vi har sålt 3 förköpsbiljetter, det gäller att publiken får trycka ihop sig på läktaren, om det inte visar sig att vi saknar spelare för då går dom in i startelvan.

Tack Leo och Fredrik för en fin kväll igår på Byttan, härlig stämning och bra arrangemang. Nu har jag lagat rysk nationalsoppa, ett säkert botemedel mot bakfylla, Borsjtj.

Borsjtj, en säkert botemedel mot bakis.

Borsjtj, en säkert botemedel mot bakis.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Ha ha ha, fantastiskt trevligt inlägg.

Lämna en kommentar