Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
11
Sep 09

Fredagstrauma

Lunch med Johnny P idag, han är klar för Elmworld, trevligt. Nästa år fyller KFF 100 år och den 5 juni blir det kalas på Fredriksskans. Efter möte med Pelle och Svante står det klart att jag och mitt bolag Johan Carlsson Produktion ansvarar för denna festdag som givetvis får namnet FF till 100. Tror att vi kan räkna med mellan 10000 och 15000 besökare.

Förra året arrangerade jag tillsammans med Partykompaniet FF till 1000 på Stortorget och vi visade EM-matchen Sverige-Spanien på storbild.
Det blir ett liknande event nästa år, spännande.

Övrigt att rapportera från Kallskänken. Skulle idag hämta min cykel som stått placerad på parkeringen bakom Kallskänken. Cykeln var borta, fan. Jag får ett anonymt tips av en granne som ser mitt sökande, han har tydligen iakttagit ”en mörk man som har lyft in cykeln i en bil”. Utan att vara fördomsfull gör jag ett litet upprop i köket om min svarta försvunna herrcykel. Alla ser ut som frågetecken förutom Lövet som påstår sig ha sett den på en gräsplätt, han visar mig en gul damcykel av märket Monark, fel cykel.

Titi säger: Oh they finished stealing it long long time ago! Call the police.
Hon frågade också vad den kostade, jag svarar 5000.
-Oh it’s nothing! Don’t care, buy a new one. You should be worried if it costed 10 or 11000! That old old bicycle!
Jag förklarar att den var helt ny och knappt ett halvår gammal.
-Don’t be worried, buy a new one!
Snacka om att ta livet med en klackspark. Jag och Moa har följande facit av stulna saker detta år: 3 cyklar, 1 klocka, 2 iphones, snacka om att vara rödflaggade hos försäkringsbolaget…

Don't care, buy a new one!

Don't care, buy a new one!

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Har du någonsin cyklat?

  2. Vad kul med nytt FF till 1000. RIX FM anmäler härmed genast intresse för att hjälpa till med marknadsföringen!

Lämna en kommentar