Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
27
Mar 10

Försnack på Kallskänken, Läckeby och oxfilé i ugnen.

Att jobba Kallskänken på Lördagar är mycket gutt, särskilt om det är hemmamatch på G, tugget i kassan är som balsam för själen när man slänger käft. Inte ovanligt att någon av spelarna kommer in och hämtar en smörgåstår…sallad, att ladda upp med. Senaste från Kallskänken är att Haglund har sågat gräsmattan, och det är väl ingen som är direkt förvånad, och det är väl ingen som heller har påstått att den är bra, men jag vet, vi gör som Haglund, vi lägger oss ner och dör. Gillar inte Magnus Haglund, han har en röv bakom, förlåt räv bakom varje öra. Men i eftermiddag blir det seger, det kan jag lova.

Vi fick stryk mot Långemåla igår, vi är det bättre laget i 90 minuter och dom hängde inte alls med cirkus Läckeby i första halvlek när vi började trilla boll på det för kvällen fuktiga underlaget. Dock är vi lite naiva i våra avslut och tramsar lite för mycket i sista delen, det blir man ofta straffad för och i andra halvlek kan Långemåla efter lite skador och oplanerade byten grisa in två grismål. Inte så mycket att snacka om, vi för matchen och spelar bra men sätter man inte bollfan vinner man inga matcher, slutresultat 1-2. För egen del spelade jag 90 minuter på högervajen och tycker det kändes förvånansvärt bra, får jag bara komma rättvänd och inte vara bakfull så är jag fan inte helt oduglig. På presskonferensen efter matchen frågade både SVT och TV4 hurvida jag trodde om min framtida plats i startelvan, jag svarade: Så länge det finns majonnäs, finns det hopp.

Oxfilén i ugnen och champagnen på kylning, ser fram emot kvällens samkväm, mycket gutt. Senare vankas det privathousefest på okänd adress, spännade. Tydligen ska det finnas en svartklubb i stan, ryktet går om en källarlokal, någon som har mer input?

Nej nu är det dags att sjunga upp inför matchen,

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Döda Hund låter det som..

Lämna en kommentar