Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
22
Aug 09

Flight mode

På plats i Kroatien efter en relativt smidig resa. Uppsträckning 04.15, kaffe, bil, Kastrup. Jag har svårt för Danska, min hjärna vill liksom inte ens försöka förstå vilket slutar i att språket bara rinner av mig. Min semesterkonsumtion drabbade mig snabbt och Moa letade upp ett par korallfärgade Lindebergshorts på flygplasten. Väl framme i kassan frågade den danska expediten: Pass idi? Och jag slet belåtet fram passet, hon tittar på mig frågande. Det hon menade var givetvis: Passade dom? Fan, igen.

En jävla massa krimskrams, fukt och italienare kan man sammanfatta Split med. Det blev en trevlig middag med Dallan och Seger som lämnade över stafettpinnen efter en veckas luffande i den kroatiska övärlden.

Nu har vi krachlandat på ön Hvar, och jag har bokstavligen checkat in på min födelsedagspresent-lyxhotellet Amfora. Här är det fulltime service och man sätter upp allt på rummet utan att kolla på några besvärliga kvitton. Så nu har vi äntligen switchat över våra liv till flightmode, släpar runt i pissetofflor och har konstant något alkoholhaltigt i handen. Jag läser Väninnan, en bok om spelet i maktens korridorer under Anna Lindhs livstid. Här får man läsa om Anna, Göran Persson, Bodström, Pagge, Lars Danielsson, Per Nuder, Mona, Margot, Laila och alla andra sossar som har gått från sekreterare till ministerpost. Snacka om lång och trogen tjänst. Ju mer jag läser boken dessto mer antisosse blir jag.

30 minuter kvar till start på Råsunda, nu åker vi Stahre. Håll i hatten. Mitt tips 1-2

Ikväll blir det club på Hola Hola, då ska jag visa älskling mina nya dansteg inspirerade av Blanka Vla?i?.

Grymt imponerad av Wiberg,  framtidsdrömmar och hårt jobb ger resultat. Well done!

Kroatiens svar på Morgonrock

Kroatiens svar på Morgonrock

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Ha det underbart på Hvar, vi planerar Italien för fullt här på Dunö. TACK för i onsdags – bra drag trots Petters bortglömda shotbricka. Puss på dig, hälsa Moe!!

  2. ååååh sool 😛

Lämna en kommentar