Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
18
Mar 10

Fenomenet, FF till 100 och Lenin till Stockholm

Fenomenet fotboll invigt och klart, det blev en ganska långdragen och stel öppning men när vi väl släpptes in i utställningen lättades stämningen upp. Modell av nya arenan och diverse samlarobjekt gör att utställningen verkligen är sevärd. Pelle Kalmarpost med digitaldon? Svar: ja, alla dar i veckan. Kvällens utropstecken: Kalla mamma Scans köttbullar i skål, att det finns dåligt med likvider i dessa kultursammanhang visste vi, men köttbullar och tandpetare?

Maten var som sagt ingen kioskvältare och eftersom det var alkoholfritt färdades vi akut till Calmar Hamnkrog för rödvin och hjortfilé med en stekrad som hade fått Carl-Jan Granqvist att slå frivolter på bryggan.

Har så smått smugit igång försäljningen av det officiella födelsedagskalaset FF till 100 den 5 juni då vi ska fylla Fredriksskans till bredden med tält och aktiviteter, är du intresserad att synas på bästa sändningstid med ditt varumärke? Maila mig, så berättar jag mer: martin.nilsson@kalmarff.se
Råkade ringa kommunikationschef på Posten igår, Marta Tiberg, kändes spontant som att det var lite fel person att ringa angående ett utställningstält på Fredriksskans, ah, vafan, ingen jävel som tackar mig för att jag inte ringer etablissemanget i Stockholm.

Och på tal om Stockholm, Wille Crawford ska nu buda upp min Leninstaty och ytterligare någon propagandaaffisch i nästa vecka. Sjukt. Tänk att jag ska vara utan min Leninstaty i två hela veckor!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar