Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
01
Jun 10

Fejkstukning, manisk bevattning, Kakelmannen och Roast

Har haft en skadefri försäsong och för er som känner mig och min framgångsrika karriär vet att detta inte direkt hör till vanligheterna.Vi körde presspel på träningen igår och vi stod vid sidan och väntade på våran match varav jag står och balanserar på en boll likt en femåring. Jag halkar till och lyckas i det relativt odramatiska fallet att stuka foten, det knakar liksom till i foten och sen kommer fallet. För att utnyttja situationen skriker jag till och lägger mig kvidandes på gräset, det gör egentligen inte så jätteont, men nu när jag ändå ligger ner försöker jag få lite sympati, det var ju så länge sedan jag skadade mig, jag fortsätter kvida, ingen bryr sig, ajajajajajaj!, alla är upptagna med sitt, Svempa står fem meter ifrån, helt oberörd, det är som han vet att det inte är allvarligt, fan. Fast idag känns det lite, så det så.

Har reparerat min gräsmatta med att så lite nytt gräs. Jag har ett annat sjukligt beteende, jag älskar nämligen att vattna. Jag har en sån där vattenspridare från Gardena som sprutar i 180 grader i olika längder, detta kan vara det bästa som finns, jag står apatisk i köksfönstret och bevakar vattningen, tic tic tic tic tatatatattatata tic tic tic tic tattatatatatatatata, det är som en drog. Att sedan följa gräset gro och växa upp är också en form av tearpi. För tillfället har jag en beef med ett gäng jävla koltrastar som är på gräsfröna, inte okej.
Känner mig lite som kakelmannen, minns ni denna?

Igår var det best of Roast på Berns, och jag hade helt missat Henrik Dorsins replik till panelen, detta är humor, sjukt kul blir det ialla fall 2,50 in i klippet, Henrik Dorsin top 5 i Sverige? Kolla själv:

Och sist men inte minst, ni glömmer väl inte lördag?

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar