Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
01
Jul 10

Färöarna, Kalmarposten gräver djupt och speakerbooz

Det är lite som att komma tillbaka från ett långt sommarlov när man hälsar på alla runt KFF, Europa leuage kval mitt i sommaren mot ett motstånd som skulle motsvara ett division fyra gäng skulle bli en munsbit för rödvitt. Det blev ett sömnpiller och en riktig skitmatch som inte går till historien, men det finns det annat som gör denna kväll på Fredde.

1. Kalmarposten

Skjutjärnjournalisten O T Dahlberg har varit i farten och skrev i veckans utgåva av Kalmarposten om Kalmar FF’s senaste sponsorträff. När jag läste artikeln blev jag faktisk lite förvånad då jag inte hört ett knyst om någon träff, samtidigt som jag för mig själv undrade hur fan man kan lägga en sponsorträff mitt i sommaren. Nåväl, när jag idag kom till kansliet fick jag höra att föreningens ordförande Johnny Petersson klivit in på Svantes kontor och undrat varför han inte fått informationen om sponsorträffen, han hade nämligen också missat den. Fler och fler berättar att dom missat träffen. Det visar sig nu att ALLA har missat sponsorträffen då den aldrig ägt rum. Bilderna är från sponsorträffen på Stadshotellet i mars, däremot har O T skrivit om texterna så att reportaget känns aktuellt:

SponsorSamling på Stadshotell


”Brassarna Ricardo Santos och Marcel Sacremento dressade i Armanikostymer och vita skjortor på sponsorsamlingen, men i cupmatchen mot Göteborg hade de ”blåkläderna” på. Ricardo Santos gjorde två och Marcel satte segerbollen i slutet av fölängningen”

Elin Taube som på bilden i Kalmarpsoten är på träffen i Rix FM’s tjänst har istället fått titleln: ”Sköna damer och FF’s nyanställde Elin Taube”, den anställningen kan inte varit klar i mars.

Händer det så lite i Kalmar så man måste fingera en sponsorträff med Kalmar FF?

2. UEFAångest.

Av okänd anledning går allt på halvfart när det är Uefakval, mindre bemanning i stort sett överallt och det blir inte bättre av att folk är på semester. Vid finare motstånd äter alltid FF’s styrelsen mat inne på kansliet med deras styrelse, så var det tänkt även denna gång, bara det att ingen dök upp, Streymur satt och skrek på läktaren istället, ni som var där märkte var dom satt. Skitsamma, tillslut kom en lite oväntad faktura till alla berörda funktionärer samt press…

Faktura!?

Det visade sig dock vara Magnus Neigart som skrivit ut Streymurs laguppställning på en gammal faktura, han orkade helt enkelt inte leta efter tomma papper, men det är klart, arenan är ett stort ekonomiskt åtagande…

Aha den officiella laguppställningen till UEFA!

3. Svengelska

Ingen hemlighet att min engelska på dagens match var under all kritik. Men jag valde att skämta bort det rätt snyggt. Efter jag sagt number fjorton fick det vara nog. In kom en borttappad plånbok. Jag drog först meddelandet på svenska och berättade att vi hade hittade en plånbok som finns att hämta i speakerbåset.
På engelska blev det: We have found a lost wallet, you can pick it up in the speakerboooz!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar