Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
09
Maj 10

En kväll i maj och vinn en signerad skiva

Vilken kväll, brorsan har sen länge styrt upp denna helgen, Superjens hade planerat den in i minsta detalj, lysande sickan. Tre tokar från Norrköping varav en bandmedlem från legendariska Kalle Baah, detta gäng utgjorde enligt sägnen ett järnjäng under brorsans tid i Norrköping, nu var dom alltså samlade igen 17 år senare för att göra Kalmar osäkert med andra känningar. Olearys, Harrys, hem till mig, Ernestos, Byttan och sist Harrys igen, hela havet stormar med följande startelva Pekingligan, Lasse-brasse, Kaldner, Pie, Chrille Nilsson, Wykman, Svante, Dödgrävardonne, Vidlund, Jensa och undertecknad, allsvensk klass.

Det var verkligen kul att få höra alla skrönor från förr och här hemma gick anläggningen varm med Duran Duran, Depeche och till och med Dr. Alban. Väl hos Ernesto var stämningen magisk vid maffiabordet, vi fick vid ett tillfälle den fullsatta restaurangen att ställa sig upp och sjunga: en kväll i juni och för en stund kändes Kalmar kontinentalt, öppet och kärleksfullt och kontokorten flög som pilar i luften. Mer allsång åt folket.

We built this city of rock 'n roll!


Tolv SM guld har peking, hur många guld har ni? Som bra som gamla Peking, det kan ni inte bli!

Och som alla stora, snygga, framgångsrika bloggare har jag styrt upp en tävling. Vinn en signerad samlingskiva med Kalle Baah.
Svara på dessa frågor:
Varifrån Sverige kommer bandet Kalle Baah?
När bildades bandet?
Skicka svaren till: martin@kallskanken.nu

Vinn!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar